Lördag Spökkväll med bra folk!

Fan va skoj det var! :D
Allt tycker jag blev jättelyckat, om man bortser lite från Jimmy.
Annars hade det varit perfekt!

image158

Tack gott folk! Får hitta på mera roliga saker med det här gänget!
Med bra folk blir allt lyckat.

Dagens I-landsproblem; Hur cykla bakhjul?

Lina och jag har gjort ett val. Vem som kan lära sig att cykla på bakhjulet först. Ser så himla lätt ut, och när alla förklarar verkar det ju inte svårt heller. "Lätt växel, ryck till och trampa på".
Visst, när jag försöker rycka upp den så studdsar den upp max en dm, landar med styret snett och jag seglar vidare fram över styret. Ja, visst. Superlätt var det.. Men verkade inte gå så lätt för Lina heller så hoppas jag fortfarande har chans att vinna! Vägrar förlora. Värsta är ju bara att man skulle cykla mellan två lyckstolpar utanför skolan - döölångt!

Annars så har jag och bror kört cross och fyrhjuling idag. Jag hade fyrhjulingen, tror inte att han vågar släppa iväg mig på crossen. Skulle dö av att den är så tung och stark och jag inte har respekt för något. Men knölade runt i skogen och är helt slut i mina armar nu för att styra runt det där åbäket. Ont i knät också för ett träd som stog lite olämpligt. Har några kort som kommer upp senare.



Fredagsförmiddagsuppdatering
- långt ord

Igår så kunde jag verkligen inte sova. Klockan var 3 innan jag hade läst ut boken som jag fastnade i, så blev 3 timmars somn innan det var dags att gå upp igen. Men jag känner mig superpigg idag i alla fall. Hållt på med att göra en kruka på estetiskan och gick ganska bra. Nu har jag slutat, men Lina och jag sitter och pluggar och ska träna efter lunchen. Sedan plugga lite igen, åka och köpa godis, hem och rida tottisarna och sedan plugga massage en sådan här trevlig fredagskväll.

Får se hur det kommer bli med den där ridturen, jag är helt öm i kroppen fortfarande sedan igår och Lina har också slitit och tränat hårt på cykeln :) Haha, vi kommer dö på denhär kuppen!

Har hitta massor av historier om Stenen som jag ska dra på lördag. Fan vad jag är laddad! hoppas bara att Johanna blir bra så vi kan ha det. Kommer bli en tuff helg, och kommer vara död på söndag när jag ska vara i Gusum klockan 10 på morgonen. Tar säkert en timma att åka från buschen därute och kommer bli sent på lördagen. Jobbigt värre, hoppas bara att det inte blir så mycket på söndagen när det är sista dagen på kursen.

Ni får gärna kommentera. Känns lite roligare att skriva om man vet att det läses av Eder.

Snacka om att kunna fördriva tid på onyttigt vis

Sovmorgon idag också. Skönt!
Lagade mat igår. Misslyckat. Pizzerian istället. Gott!
Var ute och sprang, var lättare än jag hade föreställt mig. Bra!
Såg en död ko som bonden hade dumpat intill skogskanten där jag sprang. Äckligt!

Jag ska bli låtskrivare.

Igår var det spöktema i klassen. Hoppas på att det blir spökvandring på fredag som vi pratade om! Tycker så synd om Luis bara, han är ju så rätt för spöken. Han måste verkligen ha varit med om något traumatiskt tidigare.
Hoppas han törs följa med ändå.

Själv så tror jag inte riktigt på sånt. Men jag tror att det finns något övernaturligt som man inte kan förklara. Men jag älskar känslan av att bli skrämd och få den här andrenalinkicken! Att vandra runt i mörket på en hemsökt övergiven gård ihop med ett vettskrämd gäng är precis en sådan sak som faller mig till smaken! Jag hoppas verkligen att det blir av, ska tjata om det idag! En konstant "Lisa och Bart-tjatning" för de som också är trogna Simpsonsfans.

Kan vi inte åka på spökkväll på fredag - Kan vi inte åka på spökkväll på fredag - Kan vi inte åka på spökkväll på fredag - Kan vi inte åka på spökkväll på fredag - Kan vi inte åka på spökkväll på fredag...


Nej, nu ska jag till skolan.
Slänga ihop lite frukost först bara.
Bara så alla vet hade jag skrivit ihop värsta inlägget när jag vaknade kl 8, vilket bloggen raderade :@ Så var tacksam för detta, annars hade du nog inte fått något att läsa. Ska fråga Mr Fish också ja.


Fråga nr 3 Mr Fish: Är du en kille?
Var först väldigt övertygad om det på ditt sätt att skriva, men inte helt säker på det längre nu.

___________________________________

Så, 45 minuters löpintervaller vart det! Totalt slut nu. Laddar upp med godis och gurka för att ersätta vätske och energiförlusten nu. Gurka är verkligen mitt största begär, minst en om dagen äter jag nog. Försöker dra ner på det, men är nog tvungen till att skriva in mig på en avvänjningsklinik tror jag. Men, att vara beroende av gurka är faktist inte så stort last.

Så, spökkväll blir det på lördag. Först hem till Johanna och Jimmy med lite mat innan det bär vidare till Forsby och vandra runt gravstenen där. Sen, om vi överlever och kommer därifrån, så blir det till en hemsökt och övergiven gård. Vet inte om jag skrev detta i morse. Känns som det men då får ni väl läsa det igen. Hem till Johanna och Jimmy sen igen, säkert väldigt tidigt på morgonen, och då blir det att sova några timmar där. Sedan ska jag vara i Gusum på söndagen kl 10 på kurs och jag kommer ju vara helt borta under den, men det är det nog värt.
 
Hoppas vi blir några stycken så vi kan skrämma upp varandra :O Fan, jag känner att detta kommer bli storslaget. Hoppas på en av 2008:s höjdpunkter. Ska nog forska lite om gravstenen tills på lördag så jag kan dra några (sanna?) spökhistorier om den.

Nationella i svenska imorgon. Ska skugga över häftet vi fick nu och sedan skriva klart Religionsarbetet ikväll. Snart ska jag ut och köra Prillan också, och ska nog ta antingen en långpromenad eller en joggingrunda. Kanske gå upp till "min plats" på beget vid sjön? Lite småjobbigt att klättra sig upp dit så då kan jag ju passa på att döda mina benmuskler totalt idag.

Idag fick vi ju föresten studentmössorna! Snart :)  :'(  Tycker det ska bli skoj, samtidigt som jag inte vill. Är ju lite turbelent i klassen just nu också, och säkert kommer det bli ordentligt tjaffs snart. Vill hon någon något får den gärna ta upp det med mig mellan 4 ögon.
Men hur kan någon ha något emot mig? *fuktiga valpögon*

Som sagt så bryr jag mig inte, men inte roligt om det är så att någon går och hatar än. Väldigt starkt ord tycker jag. Jag har massor med människor i mitt liv som jag tycker jättemycket om så jag behöver inte lägga ner energi på dom som jag tycker mindre om. Är glad nu, så mycket som har blivit så mycket bättre i mitt liv det här året. 2008 verkar vara det året som det ska vända. Nu i efterhand så kan man ju bara fundera över varför man inte gjorde förändringarna tidigare? Spillerill, inte hänga kvar i det gamla :)


Riddaren på Davidssons

Tänkte försöka skriva något morgonsmart.

Öhh.. Jag kan inte skriva längre så jag ger upp det. Börjar snart bli bråttom ifall jag ska åka bussen, men behöver nog bilen idag i alla fall. Ska stanna kvar och träna hade jag tänkt och åker jag buss blir det bara 40 min, annars med bilen kan jag stanna en timma. Ska hinna borsta igenom hela håret innan också, lovade Lina att hon skulle få se håret utborstat och tänkte ha i en snabbinpackning också. Usch, mitt hår kommer vara slickad-katt-frilla. Men, jag bjuder på det.

Jag har varit inne i en riktig sovperiod nu. Sover säkert 12 timmar om dygnet och drömmer för fullt. Skönt med mycket sömn och påsarna under ögonen har gått bort, men känner mig inte lika effektiv och produktiv längre. Men vänder nog snart igen.

Haft världens sjukaste dröm i natt verkligen! Var med Sara, gammal klasskamrat från Vammar på ett litet bageri. Vi åkte lastbil dit, men när vi gick ut så var det egentligen bara en stor korg som vi hade åkt i. Så vi kom dit och det var bullar överallt och massor av duvor. Det vi fick göra var att stå och vika filtar tills det blev mörkt. Då så var vi tvugna att lämna våra busskort (?) och få bullar istället. Sen så åkte vi vidare med en skolbuss full med ungar.
Nästa var att jag var på Davidssons och åt middag med alla som jag känner igen och bara har sett. I alla fall så var det inte roligt och vi skulle vidare någon annan stanns. Jag skulle bara på toan innan och när jag öppnade dörren till det lilla båset så var det värsta stora och fina badrummet i mörklila och speglar på hela väggarna. När jag kommer in så ser jag att jag bara har en halv framtand och får lite smått panik. Några vaktmästare kommer in och är jättearga på att jag är inne i det där badrummet och jag försöker förklara att min tand är borta, men när jag kollar igen så sitter den som den ska. Dom där är i alla fall jättearga på mig och då kommer en maskerad riddare och tar min hand och vi springer bort från dem.

Så, vad vill denna dröm mig?
* Ät inte mera bullar och godis det är bara fulla med duvskit
* Lämna inte ut ditt busskort (som är borta)
* Kolla dig inte i spegeln, du får bara en chock hur du ser ut
* Gå inte till Davidssons, du blir knäpp och får det tråkigt
* Gå till Davidssons för där kommer din riddare och räddar dig


Nu ska jag fixa mig till skolan. Hoppas alla får en fin dag, ser ut att bli det i alla fall. Kanske skulle man sattsa på tights idag? Nu ska jag i alla fall äta min godis som jag har sparat eftersom de var så goda. Slurp på mig :9 Det är fördelen med att inte kunna gå upp i vikt, man kan njuta till tusen av allt maten erbjuder och göra alla andra väldigt avundssjuka :)

Blev att jag åkte bil och tränade inte :O Big "no no no!"
Hoppas på att det blir spökkväll på fredag sen då! :) Mohahaha (spöklikt eko som sprider ut sig)


Fortsätter och uppdaterar i det här inlägget istället för fixa ett nytt. Är här bara för undanflyckt. Sitter och skrivet ett religionsarbete och käkar godis. Punchpraliner och havrebollar. Jammiii. Var ute och gick 7 km i RASK tackt igår påtal om mina onyttigheter. Laddar för vårruset nu som vi ska vara med i några tjejjer från klassen. Jag får inte ha sämst kondition! Fick lite ångest nu och knuffade bort godispåsen en bit.

Annars så har jag varit med tottisarna idag. Trollunge som jag är så blev det barbacka tur med Chayenne ute i trollskogen. Jag hade tänkt en lugn tur eftersom hon har varit skadad sedan November, men skulle nog inte varit dumt med sadel nu i efterhand. Pigg som en gris var hon, galopperade och bockade som en idiot första 45 minuterna bland sten och träd. Tur att man är van ;) Men hon lugnade ner sig sedan när hon förstod att hon inte skulle få av mig. Knäckte dock till ryggen i svanken i något av bocksprången och är lite stel nu. Går som en gammal tant och skulle nog behöva en käpp. Det är jag och Dr. House <3


image157

"Mad-Madde Hjärtlös" i stålförpackning

Söndag idag då. Hatar att skriva nya inlägg när man inte har fått någon kommentar på de innan. Tycker det är tråkigt att det är väldigt ovarierande folk som skriver nu trots att det enligt statistiken är skapligt många som läser. Nu ska jag sluta kommentera andra. Mad Madde idag.

Igår så blev det sängen vid 22.00 uppladdat med dator, bok och Pringles. Gick och la mig två timmar senare och var väldigt tacksam för att det inte bar iväg någon stans under kvällen. Vid 3 så ringde sedan Kennie full som en gris. Förstår verkligen inte hur vissa människor fungerar och ens har mage till att göra vissa saker. Blev inte speciellt mycket prat, men jag lovade dyrt och heligt att om han någonsin kontaktade mig igen så skulle jag se till att han personligen fick möta Gud. Inte för att han skulle komma till himlen för den delen. Tror det var då Mad Madde vaknade och jag har varit väldigt vansinnig sedan dess, vilket känns jäävligt skönt om man får skriva så.

Så, tjurig och arg som jag har varit så har jag slutit om mig här på rummet och plockat fram religionsboken och jobbat som en idiot sedan 8 nu med det. Bra att v ara arg ibland. Började sedan släppa när pappa ropade och hade lagat frukost till alla. Snällt.

Ibland får jag för mig att jag inte funkar som jag ska. Som om jag är hjärtlös och inte tar åt mig av saker som händer - bara bryr mig inte. Jag borde vara ledsen, sårad och allt sådant, men istället så känner jag ingenting. Bara ilska till alla människor runt om mig. Men samtidigt så tjuter jag till alla filmer som bara är det minsta lilla sorgliga eller rörande. Skulle behöva börja med boxning eller något och bara få ut alla aggrisioner (det stavas väl så? Såg lite rubbat ut men tror att det är rätt i alla fall).
 
Jag är nog förpackad i stålförpackning där nyckeln till låset förvaras hos en drake. 
Nej, jag lider inte av några allvarliga problem. Inga kända i alla fall. Jag är bara väldigt rastlös och i behov av normal social kontakt.

image156

Paint-Picasso nästa

Lördag

Ibland blir jag arg på mig själv sånna här dagar när man inte gör något. Bara vandrar runt och slutar sedan framför datorn. När blev datorn ett så stort behov i allas liv? Ska i alla fall snart vandra vidare, åka ner till Viken. Sen ska jag försöka plugga bort mer rester. Hoppas sedan att det blir utgång ikväll, men får se hur det blir med det. Lina börjar vackla och Johanna har jag inte fått något direkt svar av än. Sen så är det ingen som vill köra oss. Varför är det så mycket jobbigare att köra en lördag än fredag? Annars så blir det en pluggkväll. Känns som jag inte har tid med annat än att plugga och plugga för att jag ska hinna klart med allt!


Så Mr Fish, jag vet alltså vem du är och du vet vem jag är. Då så borde det ju vara så att jag känner dig. Är inte speciellt säker på denna fråga men skickar då ut min andra fråga. Ifall det skulle vara så så begränsas ju antalet möjliga personer i alla fall :) Eftersom det inte kom någon kontringsfråga antar att det bara blir jag som ställer frågorna.

Fråga 2 Mr Fish:  Går du på min skola?

-_-'

Fixade sökningar igår, har några mera KY som jag ska söka nu också kvar.
Jag söker ju verligen allt bara för att jag inte vill något. Eller, jag vill men orkar inte.

Naturkunskap B nu, jag är ju Åkes lilla naturvetare :)
Haha, jag som brukar ge intryck för att vara lite sådär smått trög. Men han tipsade mig på naturvetartidningar idag som han tyckte jag skulle läsa (!) :) Tycker ju att det är lite intressant vissa saker, men har ju inte gett sken om det precis. Hoppas i alla fall att det kan underlätta vägen till ett MVG ;)

Massor rester som måste bli färdigt också. Kan inte skjuta upp det längre. Lina och jag ska verkligen börja ta tag i massagen nu så att vi fixar cerifikatet. Känns bra. Är verkligen motiverad att fixa allt nu, och kommer göra det! 
(Är fortfarande på "intala-mig-stadiet")

Nej, nu ska jag återgå till djur som går i ide och dvala, vad skillnaden är och varför dom gör det. Tips?
Naturvetarna kanske läser detta och kan ju skriva ett ca. A4 svar som kommentar tycker jag.



Veckans problem är ju också den ständigt återkommande  fredagen. Jag var hemma förra veckan och fick inte min dans och spritdos, så behöver ta igen det nu. Lina och Johanna är också med och vi som tänkte att det skulle vara lite skoj med att gå ut i Viken får inget medhåll från andra. Vet inte om det blir Hugos eller vad. Tror det och i sånna fall kan ju alla ta och pallra sig dit :)




Lina informerar: En vargflock äter en älg var fjärde dag. Det föds inte en älg var fjärde dag. Med enkel matematik kom vi fram till att älgarna snart dör ut. Och att Tyskarna gärna köper älgskit på burk. Snart har vi varken älg eller Tyskar kvar i Sverige. 
Vid fler frågor eller funderingar om djur och jakt så hör av er till Lina.


Morgonstund med macka i mun

Roligt att inga har fattat att Mr Fish är någon, utan svarar på om dom känner mig :)
Tråkigt att Mr Fish försvann.

Ska äta frukost snart och åka ner till skolan. Börjar inte förrän 10.20 då, men tänkte komme ne någon timme innan och söka vidare. Vet verkligen inte vad jag vill och försökte prata med far igår om tips på vad jag ska söka. Det mesta som kom fram i den disskussionen var att:

 1. Jag försörde min framtid när jag hoppade av NV och istället valde att "leka" bort mina 3 år till framtid i Viken. Att jag inte vill bli doktor eller skulle klarat av det eller något annat ybersmart förstår inte han. Inte heller att jag vill jobba som massör och gillar det. "Det tror inte han på".

2. Jag är en lat och översittande person. Att jag sliter som världens gris för att få MVG i alla skolämnen och förutom det har 3 hästar som tar all min tid, och ska försöka hinna med lite social kontakt också varken ser eller förstår han.

3. Jag får allt jag vill serverat och har aldrig behövt slita för att få något. Jag säger bara: ?!?! Har han någonsin stöttat och hjälpt mig med NÅGOT? Sagt ett vänligt eller gott ord om mig? Jag försökte gå NV för att göra honom glad och stolt, men insåg att så fungerar det inte. Jag gör det som känns rätt för mig och får bara mera skit. Blir bara så jävla arg och besviken!



Längtar bort.
Bort härifrån till vad som.

Jag känner bara det att 18 år här är väääldigt många förmycket och nu är möjligheten till flytt inom räckhåll. För att få det så ger jag upp hästarna och lämnar dem till någon annan för att ha råd att betala för mig själv. Då så kanske han kan inse? Jag hoppas det, för annars så slutar våran kontakt med den flytten.

Fredag ---> Lördag

Okej, eftersom jag har lite tid så ska jag kortfattat sammanfatta dessa två senaste dagar och göra ett litet inlägg till kära bloggen och Dig kära läsare.

I torsdags kväll började jag känna mig lite piggare och beslutade att jag skulle till skolan på fredag. Väl på fredagsmorgonen så blev jag som alltid sen och allt vart stressigt. Sedan så upptäckte jag att vattnet hade frysit, så blev att ta svängen förbi hos mormor innan skolan för att duscha. Så kom dit, gjorde det jag skulle. Kollade på hennes klocka som ALLTID har gått 15 min före och upptäcker att den snart står på 8.20 = 5 min kvar tills vi börjar. "Lungt" tänkte jag, "då hinner jag ju utan att komma sent." Då så säger hon att klockan nu går rätt efter ha gått fel i 30 år.. Bråttom bråttom blev det då och var vid skolan prick 8.20. Så blev väl lite mer än 10 min sen till estetiskan, men tror inte läraren fattade det. Hoppas i alla fall att det är så.

Så täljde vi våra knivar som vi gör nu. Jag har fått en blåsa av det.

Sen upp till vammar där vi har matlektionerna. Lagade 3 rätters med klassen och flamsade värre än vanligt. Blev mycket snack om "Rent hus" som skulle behöva besöka Vammar. Alla tappade orden och pratade fel. Uppvising om "hissen" och "rulltrappan". Lina och jag kom fram till att vi var tvugna att göra något på fredagkvällen, men slutade med att ingen av oss hittade någon som skulle göra något roligt. Så satt hemma innan Linda hörde av sig som jag inte träffat sedan Augusti. Åkte och hämtade henne och hon sov över innan det bar av till Mantorp på lördagen.

Så blev det mantorp idag alltså med Prillan som var superduktig! Sprang ny rekordtid med marginal och löste alla uppgifter perfecto. Hem. Äter pappas middag. Kör hem Linda. Åker till husvisning av ett hus som moster är intresserad av. Hem. Halsar té. Åker till Viken och handlar åt mamma. Hem. Lina undrar om jag vill med till Davidssons. Tvungen till att säga ner eftesom feberbakterierna har slutat i halsen och jag kan allvarligt inte prata. Bara kraxar som en skata, och hur jobbigt som helst när man berättar något och alla svarar "VA?!", och så måste man upprepa allt igen.*suck*
Nu är min röst totalt borta. Hoppas den kommer tillbaka. Har inte saknat den. Snacka om meningslöst blogginlägg. Men skyll dig själv, eller skyll på mig. Jag skriver bara för att du ska ha något att läsa. Sen har jag sovit på soffan tills för en stund sedan. Åt då igen. Skriver nu på datorn och är superladdad för att krypa ner i sängen och kolla i nya HM-katalogen och läsa bok.

SOVA.




Jag kan allvarligt inte skriva ordentligt längre. Mina nattfunderingar och djup har försvunnit!
Jag har blivit platt.

Försöka ta tag i det, och du får ta dessa inlägg så länge.



Puss - på´re - dåre


Damn I´m good!

Känner mig bättre och piggare idag. Har sovit hela dagen och tömt brunnen på vatten. Men det har gett resultat också! Så blir skola imorgon vilket känns skönt, kvävs ju nästan här hemma. Under dagarna här har jag gjort en historia rest - *stolt* räknar med att hinna minst 2 rester till i helgen här nu. Kanske skulle man kunna sätta ribban på 3 st? Ska i alla fall ta tag i allt nu, bättre sent än aldrig heter det ju. Är ett sådant ordspråk som man är glad över att någon hittade på så man kan använda det som en sköld och skydda sig med i sånna här lägen.

På tiden med lite hästuppdatering!
Idag var jag ute och luftade Prillan som ska gå provlopp på lördag. Den hästen kommer verkligen bli något, det är jag så säker på! Riktigt monster som bara njuter mer och mer ju brantare backarna blir och destå längre sträckorna är. Hon går ju som en klocka och gör inga fel. Hoppas hon kommer igång nu! Första egentränade för min del som kommer till start tror jag :)

Revie skulle kastreras idag och gick inte som det var tänkt. Han reagerade på bedövningen med en allergisk chock efteråt så han fick stanna i Norrköping tills imorgon. Men sist för 2 veckor sedan var han på banan och sprang med Prillan och han har aldrig gått såbra innan! Fula ankungen börjar bli en svan! (Eller, åsnan som börjar bli häst kanske man ska uttrycka det istället?) Kusken var riktigt positiv förvånad och jag kunde knäppa alla lite på näsan eftersom jag verkligen är den enda som tror på den "lilla" kraken.

Annat är att jag kommer gå denhär licenstagningen nu och äntligen stå som egen tränare till lusbollarna! Bjuder på en liten bild på Prillis från förra provloppet 1 mars där stora Älgen sticker iväg direkt från start och var också den som vann provloppet :) *stolt-tränare-om-ni-inte-redan-har-förstått-det* Hoppas hon går ännu bättre på lördag! Ska försöka komma ihåg att ta med kameran också så ni ska få se hur mycket som har hänt på dryga månaden!


Nej, nu ska jag gå och läsa, fortsätta på nya teckningen och måla naglarna. Vet inte om jag bara ska fylla i och fortsätta på "rosa-grön-temat" som jag tycker är dööcoolt, eller om det blir något annat. Eller (vilket det kommer bli) att de får vara orörda eftersom jag igentligen inte bryr mig ett smack, bara är en sådan otroligt rastlös person.

Händer på fredag då? Var inte pigg på något förut, men nu börjar jag känna mig i form igen :)
Jag säger Davidssons till alla, men vart kommer folk att bära av sedan då?




Sjuk

Fick världens feberattack inatt och känner mig riktigt jävla äcklig och otrevlig idag.  Varför nu, har ju massor att göra och har inte tid med detta!  MÅSTE till skolan imorgon ändå och göra bokredovisningen så man inte får den halkandes efter. Går ju bara till lunch imorgon så borde väl överleva det.


Mina naglar är gröna och rosa
:) Jättefina.


Sluta

Snälla, kan inte någon bara göra livet lite lättare?


Fråga 1 Mr Fish

Vet jag vem du är?

Allt räknas in. Jag behöver inte känna dig, utan bara att jag har sett dig någon gång.

---

Över 18 år och du känner mig inte ett smack. Du har ingen aning om hur jag är som person.
Tyvärr vet jag  vilken sorts person du är.



image153

Party Night

Okey, utgång även denna helg. Tror det börjar bli dags för ett uppehåll nu när det typ har varit 7 st helger på rad eller något.. Men nästa fredag hoppas jag på Davidssons och tycker folk kan ta och palla sig ner dit! Superskoj i  Viken verkligen :)

Men igår blev det till Hugos och Bella fyllde år - grattis till henne!  Var roligt, kanske inte riktigt som förra fredagen, men mycket roligare på ett annat sätt. Blev någon gång som det blev lite segt, men sedan blev det full fart igen! Gick och skrattade nästan hela kvällen åt Isa som var lite smårolig :) Hon hittade sedan en Håkan Hellström kopia - och han var verkligen lik!

Träffade några från gamla hedliga 9E också; Alfred, Viktor och Jimmy som dagen till ära också fyllde år om jag fattade rätt. 3 år sedan man såg dem så det var ju jätteskoj! De försvann ju sedan och jag såg dom inte mer under kvällen vilket, var synd tycker jag.

Mycket dans som alltid och det var någon riktig idiot där också :S Tog tag mig om axlarna bakifrån och bara drog mig bakåt/nedåt, men som tur så släppte han ju inte så jag dratte omkull i alla fall. Men blev väldigt chockad att någon bara går fram och gör så. Skrämde ju livet ur mig!

Sedan när det stängde så körde Gabbe ner Lina, Stoffe, Luis och mig till viken i MIN bil. Första gången jag lånat ut den men det gick ju galant! Ett tack till Gabbe som ställer upp för klassen :) Alla var sååå pigga och glada i bilen i alla fall.. Jag har ju vänt dygen så dant så jag kände mig jättepigg när vi kom hem till Lina strax efter 4, men dröjde inte alltför länge innan jag somnade sen i alla fall.



Det mest komiska under kvällen som jag aldrig kommer glömma är ju ändå att Luis hade en kille efter sig som så gärna ville dansa med han! Haha - "bara en dans och så bjuder jag på en öl sedan".

Fin kväll, tack till allt folk!
Davidssons nästa då?

Antar du utmaningen Mr Fish?

Frågebattle, jag ställer en fråga och du svarar.
Jag går med på att du också får kontra tillbaka med en fråga.

Jag är grymt nyfiken på vem du är, och ganska säker på att du egentligen är någon som jag vet vem det är eftersom du återkommer. Och att "uppumpad fisk eller rysk?" var otroligt roligt.
 


Old Times

Min dator har blivit helt fuckad och tror den är så full med virus som den kan bli. Tangenterna hakar sig och hälften funkar bara om man slår ner dem, de sämsta behöver man trycka ner med armbågen nästan. Därför som mina texter kan sakna lite bokstäver här och där. Den har blivit repig och ful och börjar leva sitt egna liv. Jag måste nog ta hand om den bättre ifall den ska fortsätta att lysa upp min vardag.
Tack snälla maskin för att du fortfarande kämpar och håller i!

Jag tycker jag har varit duktig med att blogga dessa dagar nu! Får se hur det blir framöver om det återgår med 1 inlägg/månad. Kanske inte riktigt, men nu känns det som det har blivit så mycket att folk inte har hunnit med att läsa (och kommentera!) all skit.

Idag har jag bestämt hur jag ska göra med mitt hår. Det ska ju till frissan och få en klippning, men ska fixa färgningen själv. Blir först att blondera, förstod på Bella att man måste göra det först, och sedan har jag hittat en jättesnygg färg och vet vad jag ska ha för slingor till. Kommer bli dööösnyggt! Blir det kanske att det gamla håret kommer tillbaka! Gillar det lite mera röda stuket tror jag. LITE, alltså inte rött, utan mörkare rödbrunt.

Sen så har jag varit på utflyckt idag också. Tänkte bara gå en liten promenad, men gick upp i skogen och klättrade upp på Vindomsberget. Finns nog inget som heter så, men jag dömpte berget till det idag. Sedan när mjölksyran höll på och spränga mina vader så kom jag i alla fall upp till toppen och klättrade vidare ut tills jag kom till ett bra ställe. Sedan satt jag där och såg himlen bli till rosa och solen började gå ner. Var riktigt vackert och mysigt och saknade bara att ha något varmt att dricka och något att sitta på, men bergsmossan dög fint. Sedan när jag skulle gå hem så hittade jag en mycket smidigare väg genom en hage så man slapp klättra bland stenar och krypa under trädgrenar och fastna. Fast det hade ju sin vildmarkscharm.

Idag ska jag försöka gå och lägga mig skapligt, innan 3 i alla fall :S Det kommer inte att gå bra, känner hur jag börjar komma igång och vakna till nu. Hemskt att vara nattmänniska, man kan ju verkligen inte styra över det! Skola imorgon i alla fall och ska bli så himla roligt! Låter säkert hur sjukt som helst, som ett barn som inte förstått vad det innebär att gå i skolan än. Men det är estet och matlagning på schemat så det är helt okej för mig, och sedan träffa folket! :D

Kvällen hoppas jag att alla är införstådda med att det är Hugos som gäller. Vet inte hur jag ska ta mig dit och hem än men hoppas på att det går ett få tag i en ledig plats någonstanns. Annars om det är flera i samma sits så har jag faktist inget emot att köra själv. Pärlan skulle behöva komma ut och rulla lite. Pärlan, det är inget bra namn. Alla kallar sina bilar det.. Måste komma på något personligt men tycker min bil är opersonlig. Gud vad sjukt att skriva om personliga bilar, det är ju bara en maskin! (Maria kommer att reagera på det ;)

Nu ska jag gå och ge mitt hår månadens skötsel - det ska få sin borstning.

 
image152

Vill ha tillbaka gamla håret!

Me Like




Fan vad stolt jag är att jag fixade in ett youtubeklipp! Detta har varit riktiga Jet-dagar. De är faktist bra. Tycker dethär "nasty bambi-temat" är lite sött. Och skrämmande.

03:02

Jag fattar inte vad som har hänt - jag sover verkligen inte längre!
Skrivit med cykel-johann nu och ska väl försöka gå och lägga mig och få några timmars sömn.


Hoppas folk är på Hugos på fredag!!
Att man ska behöva tjata på alla jävlar ;)

Dance Night Long

image149

Håller på och går in nya skorna. Börjar kännas okey.
Eller - de trycker inte längre, men är kanske för att mina fötter redan har dött?


Blir att ha på fredag!

Look What you´ve Done

Nu tror jag att jag vet hur jag ska göra. Efter studenten så ska jag jobba ett år och läsa biologi B (naturkunskap B klassas väl inte likvärdigt? Kan inte tänka mig det i alla fall.) Sedan när jag har jobbat ett år så ska jag plugga i Uppsala till djursjukvårdare. Är brist på det och jag gillar att hjäpla djur så borde vara som handen i handsken! Bara jag inte har lika svårt att ge sprutor som att själv ta, men det tror jag inte. Detta känns helt rätt!
Idag i alla fall..

Annars har jag knappat lite på historia arbetet som jag aldrig blir färdig med. Jag har också ätit - fisk dagen till ära och jag hoppas inte Mr Fish tog illa upp. Du din lilla fisk har verkligen fångat mitt intresset och jag är så himla nyfiken på vem du är! Har kollat förbi här några extra gånger bara för att se om det kommit någon ny kommentar och blir lika glad varje gång :) 

Jag börjar sakna klassisarna nu. Jag har väldigt tråkigt och katten ser mordiskt på mig efter ha tillbringat denna vecka med mig hemma. Jag blänger mordiskt tillbaka också. Snobb tror han att han är.

Ord är överflödiga och onödiga

image148

Denna bild är ju lite söt och rolig (:

Shine On

I natt så drömde jag att jag åt kyckling och jag tyckte inte att det kändes fel. Undrar om det är för att jag har beställt en skinnjacka och De högre makterna vill påvisa att jag släpper efter. I vilket fall som helst så bryr jag mig inte. Jag vill ha en skinnjacka till våren här nu, även om jag bara kommer ett år efter alla andra.

Vaknade klockan halv 12 i morse och åt då mackaroner och brunsås. Det är faktist riktigt gott och smidigt att fixa, men jag har under åren insett att det inte klassas som en normal matbit. Är en sådan sak som min traumatiska uppväxt har lämnat efter sig. Sedan har jag suttit vid datorn, kollat på TV, beställt kläder och kollat på utbildningar. Jag har inte fått ut något vettigt av detta, bara slösat bort mera tid och blivit ännu fattigare.

I år vill jag åka utomlands. Först vill jag hitta en prins och sedan bara åka runt i en gammal skåpbil genom Sverige, till öland i alla fall. Mitt hår ska vara långt och några småflätor i. Sedan när man varit ute någon månad och bara levt på kärlek och det man har kommit över så åker man utomlands till hösten bara för att överträffa allt. Jag vill också hoppa tendemhopp från flygplan och åka runt på den underbara sjön vindommen till dess många underbara öar. Jag vill bara leva. Gud, jag verkligen känner hur mycket jag ger när jag skriver. Energin bara sprutar och texten riktigt lyser som spegling till denna energi. Suck.

Nej, men sjön vindommen är faktist väldigt underskattad. Eller annars är det att man har levt vid den i över 18 år nu och har letat fram dess hemligheter. Vart de bästa fiskeplatserna är, vilka öar som är de bästa att övernatta på och det stora esset i sig, vattenskidåkningen. Det som gör sommaren. Vi pratade på den några i klassen att vi ska åka ut och bara fiska, grilla och åka vattenskidor. Jag hoppas det blir av!

Längtar till fredag och hoppas det är bra då.




And if the moon had to runaway
And all the stars didn't wanna play
Don't waste the sun on a rainy day
The wind will soon blow it all away

image146

Uppumpad fisk från Ryssland

Mitt tidigare blogginlägg: ser ut som en uppumpad rysk, men det är okey.

Smart anonym kommentar: uppumpad fisk eller rysk?

Vart kom fisken ifrån? haha, jag har skrattat så sjukt åt detta! Men det senaste dygent består bara av några flachback så jag är väl inte riktigt hundra än, för så roligt är det nog inte. Måndag mellan 8.10 - 16:00 är ett svart hål. La till några kilon på frågan vad min vikt var för att de skulle ge mig ordentligt med det lugnande, och det lyckades bra. Jag har i alla fall varit väldigt lugn och trött senaste dygnet. Nu idag har i alla fall all bedövning släppt och jag känner mig inte så pigg som jag trodde jag var. Läkarns rekomendation att stanna hemma t.o.m minst torsdag känns både behövligt och nödvändigt. Men fredag vill jag ut och fira mig själv att denhär skiten äntligen är över! Jag förtjänar det. Har ju fribiljett till hugos och hoppas ni är med på det.



Hade skrivit värsta långa inlägget om mina smarta upptäckter, univerums sammansättning, hur djuren kommer ta över världen, hur jag ska tjäna pengar i sommar och min kommande klädkollektion. Nu är det bara sammanfattat för att du som läsare ska veta vad du har missat. Haha, bara jag vet vad som har rört sig i mitt huvud.

Hatar bloggen

Varför låser den sig alltid och raderar mina inlägg?!
:@%#fuck+döööö!!:[

Överlevde

ser ut som en uppumpad rysk, men det är okey.

död på allt.

RSS 2.0