Törnrosa

Vill sova igenom massor av år som Törnrosa! Kvällen innan studentmiddagen blev det 3 timmars sömn, efter studentmiddagen blev det inte överflödigt heller precis, spakvällen satt Johanna och jag och pratade halva natten och sedan på det; utgång på Hugos där det bara blev prat efteråt och inte någon nattsömn.

7.10 bar det av från Norrköping idag. Bowbow var riktigt trötter och slockna som ett ljus direkt medans Johann snackade om gräsklippare och andra liknande djupa tankar och funderingar :) Efter Gusum så somnade jag till Viken och höll på att ramla ut i gången flera ggr i alla kurvor. Vaknade precis innan hållplatsen och sedan blev det bilfärd hem. Jag var ingen okej förare, skulle lätt kunna ha somnat bakom ratten! Hemma vid halv 9 och parkerar vid framsidan som ingen använder för jag ville kunna smita in. Hör alla andra i köket och halvägs uppförtrappen upptäcker dom mig och ropar. Blev att jag åt frukost med dom och det var väldigt gott! Var så otroligt hungrig efter att bara ha ätit morötter sedan lunchen dagen innan.

Efter frukosten blev det att kolla lite på TV;n. Kändes som det var hur länge som helst sedan man gjorde det, om man bortser från Lattjo Lajban tidigt i morse. Tycker verkligen att TV är överskattat nu när man själv inte har använt den.
 Sedan så tog jag fyrhjulingen och åkte in till Gulingen, en liten sjö mitt inne i skogen. Var väldigt tveksam till att vi skulle ta oss fram då det låg träd över vägen överallt. Men kom fram tillslut. Badade och solade bort linjer, - och solen tog verkligen! Åkte hem efter 2 timmar och sedan har det var slötittande på TV och datorn. Ska gå och lägga mig nu i en och en halv timme innan det är dags för att palla sig ner till stallet och göra lite nytta där också.

Hade en rolig kväll även om jag var trött och hur virrig som helst. Allt gick inte precis enligt planeringen, eller, man kan nog nästan säga att inget gick enligt planeringen. Men löste sig ju ändå på ett jättebra sätt!

Studentmiddag, sedan Spa med klassen

Jag var go och glad :) Hade sovit 3 timmar den natten och var lite småorolig hur jag skulle reagera. Men känner att tröttheten inte har kommit ifatt än. Blev förfest hos Gabbe med FV och HV där vi hade lite småtrevligt. Jag fick två glas vin, sista med hälften vodka..
Jag vart lite lullig.

Men ner till middagen på Davidssons och svepte 6 glas vatten, gav bort vinet som var till maten och likaså välkomstdrinken och sedan vart det perfekt och dags för partyparty! Var så jävla glad!

Louise; haha, du var bäst den kvällen ;D

    

Frida är fotografen, och snodde korten från henne.

Dagen efter så var det dags för spa med klassen. Pluggade hela morgonen och hann precis kladda ner det sista. Har sedan normalt 15 min ner till Viken och bussen gick kvart över. Kom iväg 5 över och skulle lämna in saker i skolan innan. Körde ut och skulle ställa bilen hos mormor och bussen är den som kommer efter mig. Upp och parkerar och hinner precis komma över till rätt sida vägen när bussen kommer. Tidsschemat är tight.

Sedan var vi i alla fall påväg. Luis fyllde 20 och tillbringade dagen att supa sig dyng alldeles ensam, ha :) Men det var massor av bad och god mat. Sedan på kvällen for grabbarna iväg till stan och Bobbo blev kvar med oss. Lina, jag och Johanna kom fram till att Bowbow är våran idol och förebild :) Frukost, sol och bad.
Lina och jag såg världens största och äckligaste bigga orm också.
Sedan bar det hem.

Nu har jag varit i solen ett tag. Ska gå och ta en välbehövlig dusch snart. Sedan hoppas jag på att det blir utgång ikväll! Stressigt att ta studenten!

Kort sammanfattning av de senaste dagarna.
Ganska bra dagar!


Weekend in the BIGCITY

Denna helg åkte jag, Johanna, Mysan, Elin och Lina upp till Stockholm och gjorde certifieringsprovet för massagen. Blev godkänt direkt på 3 av 4 delar och teoriprovet sedan kan det dröja upp till en månad innan vi får resultatet. Som det känns så klarade jag den. Om jag gjorde det är jag nu certifierad massör :)

Mycket annat denna helg. Har varit roligt med galna studenter (?) där det var en som ropade och frågade mig 1000 ggr om jag hade körkort när vi höll på och packade in oss i bilen efter vart på besök hos den gyllende fiskmåsen (M´d).  Ropade och höll på och drygade sig, men sedan när vi var påväg så kom han fram vid rutan men som tur hann jag låsa. Blev tveksam till vad det var frågan om eftersom han såg gravallvarlig och bad om att se körkortet. Vi åkte i alla fall och snart kom dom ikapp med en taxi. Roligt blev det i efterhand i alla fall :)

Sedan var det fullt med norrmän som var på hotellet för att se elitloppet och häde roliga saker hela tiden kändes det som. Orkar inte skriva. Men varit tjurig idag på vägen hem känner jag, 5 tjejjer som bor på varandra i en helg lir lite mycket i alla fall. Var väldigt skönt i alla fall när alla var hemma och jag kunde sätta mig barforta, min musik, högt ljud och bara göra som jag vill och inga som ville något annat. Men en riktigt rolig helg. Bara att börja jobba med alla rester nu då^^ Skoj.

Läraren "Streta muskeln med"
Jag         "Streta muskeln määä?"
Lite roligheter med dialekten blev det flera ggr. Dom skrattar åt oss där oppe i Stockholm. Jag tycker att vi pratar snyggt, stilrent och neutralt.




Kom hem och for genast ut och racade med fyrhjulingen med en rastlös bror. Huuuow! Jag är faktist ett riktigt trollbarn. Höll på att åka ner i ån när vi for fram på skogsvägen och fick upp den på ställ. Haha, men men det löste sig utan bad. Finns det något härligare än att fara fram och tänja på gränserna?! Blir snart att plocka fram vattenskiderna och ta det där bad-dagen här med vattenskidor och tält!
Längtar. Mohahaaa! I natt blir det nog plugg hela natten som gäller. Längtar supermycke till onsdag! Då är alla välkomna till Davidssons :) 


No Party

Mycket som är väldigt dåligt och jobbigt nu. Lite bra finns också där.
Men det braíga är väldigt bra och gör saker lättare. Hoppas


Girl´s of steel dont cry.
We leak.

Jypps, så är det.

Ett steg närmare..

Var i Stockholm igår med skolan. Var sjukt trött och lite smått irriterad pga det. Men på vägen hem hade all energi tagit slut och jag vet inte vad jag gick på. Var så otroligt trög och riktigt flum. Hittade i alla fall studentklänning, men vet inte riktigt vad jag tycker nu. Girlsen övertalade mig, men nu tycker jag nästa att den är lite kort. Men om man kommer igång med solningen och får lite färg kanske det inte blir så fel. Gillar överdelen och ryggen, tycker mindre om ballongnederdelen. Ska snart åka ner till skolan och skriva provn, sedan bär det iväg med klassen - (minustecken) Bobbo och Gabbe för att paddla och övernatta till torsdagen. Hoppas att man inte välter..




Snart!

Krampande magmuskler och blödande lungor

Idag blev det att springa vårruset med Johanna, Virre och Lina. Vet inte när jag skrattat så mycket senast, känner av mera i magen än benen. Men har väl sin förklaring.. Var så att planen låg först på att vi skulle äta i Viken innan vi åkte så man hann smälta, men Lina som alltid måste sätta sig på tvären gjorde det även idag såklart :) Så vi skulle äta i Norrköping.. på pizzeria. Följden säger sig ju själv, blev en timma innan det var dags för att springa och jag höll verkligen på att spy. Så blev en lugn tur.

Men vad vi har skrattat! Vägen tilbaka så bara rann tårarna om mig! Var ett aerobicspass innan loppet också som uppvärmning. Haha, en syn som många missade! Min koordination är ju inte den bästa och självklart stog vi längst fram också. Gjorde fel HELA tiden, alla skrattade och tittade på mig. Skönt att man var på humör för att bjuda på sig själv. En fotograf kom fram också, så kanske blir att man kommer med i tidningen. Ser ni en tjej med en stor hårknut på huvudet och ett jävla big smile - då kan ni nog vara säkra på att det är jag!

Imorgon så bär det av till Stockholm med skolan. 7.00 ifrån Viken, måste åka kvart i om jag kör fort ner. Jag kommer aldrig komma upp, hoppas någon ringer och väcker mig. Sedan onsdag planerar jag att ha 4 prov innan vi ska iväg och paddla och sova ute i skogen till torsdagen. Hem på torsdag eftermiddag, göra sista resterna och sedan är det säkert något på fredagen, kanske skulle ta något av provena då istället. Helgen så åker vi sedan upp till Stockholm några i klassen för massagecertifieringen. Är där hela helgen och sedan på onsdagen så ska alla rester vara klart. Yees.. Kommer vara totalt jävla död!

Efter det börjar firandet :D

Nej, försöka sova och ladda energierna. Träna på Naturkunskapsprovet lite först. Föresten så fick jag VG+ idag på ett engelskaprov!!! Har fått G+ på sin höjd under alla år. Hade skummat genom papprena bara, så lite sitter väl krav djupt någonstanns i botten av den inte hjärnan.

En världigt bra dag!



Nej, dröm sött.
Jag ska försöka göra det nu.

o__O'

Blir nog inte roligare än att sitta och plugga hela helgen :(
Varför är alla så tråkiga!?


JAG BÖRJAR LÄNGTA NU!!
Men hur ska man hinna allt?


image182

Friskvård 2008 - vad slår det?

Not here, but in my mind

Panik med allt som ska hinnas med nu i skolan. Vill bara spola fram till efter den 28:e då alla rester ska vara inne. Massagecertifieringen är nästa helg som man ska hinna plugga till, sen ska man kunna beta bort massor av arbeten. Sedan är vi ju borta slutet på nästa vecka då vi ska iväg och paddla.. Stannade hemma idag och har gjort klart två arbeten och håller på med det tredje nu. Fattar bara inte hur en människa kan lyckas dra på sig så många miljoners rester!? 1000 kr till den som gör dom, kontant.

Annars är väl allt skapligt. Vill inte sitta och skriva här för länge nu men måste bara delge mig lite av mig själv. Vårruset är väl också typ nästa vecka och jag har inte hunnit träna alls så mycket inför det som jag hade tänkt. Men bryr mig inte så mycket om det. Annars så är godislöftet nerlagt också, vet inte om det var en vecka eller två som vi höll ut. Jag fuskade ju ändå hela tiden så var lika bra att det.

Studenten närmare sig för fort. Vet inte hur jag ska ha råd till allt som behövs införskaffas och göras. Men det löser sig säkert tillslut. Hade ju tänkt att fixa min tatto innan, men börjar fundera på om jag ska skippa den. Får se hur jag gör. Sedan har jag funderat väldigt mycket på detta med vegetarian. Är ju inte så att jag är någon trädkramare som bombar slaktbilar, har inte direkt något emot att det är djur man äter. Uppfatta inte detta fel nu, men vi är ju rovdjur. Sedan så tycker jag väl kanske inte att bönderna över lag sköter sina djur som de borde och transporteringen inte är den bästa. Men en grillad köttbit tror jag inte att jag skulle ha något emot. Bara djuret har det bra medans det lever spelar det ju ingen roll vad som händer när den är död. Om man kan kallat djur, de är ju livsmedelsprodukter nästan kan man ju säga som det ser ut idag.

Andledningen till att jag funderat över detta är att jag typ varje natt äter kött under mina drömmar. Har börjar funderat nu pga det. Men låter det väl vara framöver nu, men något att fundera på. Tyckte ju inte att det var gott förr men kanske har ändrats?

Skulle behöva sitta och plugga ihjäl mig hela helgen, men hoppas det kan dyka upp något roligt imorrn eller på lördag. Behöver komma iväg lite. Några roliga förslag?
                                                                                              
image181

And history books forgot about us and the bible didn't mention us
The bible didn't mention us, not even once
You are my sweetest downfall
I loved you first

Hittade föresten denhär låten på en gammal spelningslista. Glömt bort den, är ju superfin!
Nu får den rulla oavbrutet ett tag framöver. Bäst på att spela sönder!


Pöss - på´re - dåre!

Stoltare än tuppen x 2 = MVG

Är så otroligt stolt över mig själv, så otroligt glad! Är så att alla 3:or har skrivit nationella och vi fick reda på resultatet idag. Var jättehård bedömning sa läraren, så de som blev godkända skulle vara jättenöjda. Av alla var det bara en som hade fått ett MVG och en på ett VG, resten var G eller IG.

Ni kanske fattar? :D:D:D

JAG FICK MVG:et!! Noomi, läraren, sa att jag skulle vara så otroligt nöjd över detta. Kriterierna var så otroligt svåra i år att hon tyckte att klara ett G på detta skulle man vara jättestolt över. Och jag fick MVG:et.. Började nästan tjuta där inne bara för att jag vart så glad och hon sa hur bra skrivet det var och hon själv var så glad och stolt. Inte länge sedan lärarna pratade att jag skulle gå i stödsvenska och att jag troligen hade lätt skriv och läs svårigheter. Sedan blev det så att svenska ska vara ett av mina starkaste ämnen. Detta tror jag är det som jag är stoltast över under hela min skolgång. Jag vann över mig själv samtidigt över alla andra, och gjorde det ingen hade trott!

"Det var en som fick MVG, och det är du"


Det andra var att det blir MVG i projektet också :) Har inte hört om någon mera som fått det än, men det tror jag kommer bli fler. Är också roligt och skönt, men inget slår ju svenskan :) Dagens skryt, Hej då!

Premiärdopp

Okej, inte först ut men tillhör i alla fall den tidigare skalan.
Idag blev det BAD! Självklart skulle inte de högre makterna var snälla utan vinden låg på in mot badviken, men var inte så farligt i alla fall. Kändes skönt och fräscht så tror att det kan bli regelbundna dopp framöver nu. Lagom att springa bort och kasta sig i när man kommer hem kanske?

Igår så bar det ut till Skeppsgården. Förr så åkte man ju alltid ner till Kennie & Co. på helgerna, men känns bara fel nu. Så nu har man tillbringat helgerna med Vikenborna sista tiden, inget fel på det. Men fast få känner mig så verkar visst alla tro sig veta så himla mycket om mig. Falska rykten och lögner - jag blir jävligt arg och irriterad!
Om man inte känner någon, har man då rätten att tro sig veta saker och dömma? Nej!

Undrar ni något så varsågod, jag finns tillgänglig att fråga.
Ni får garanterat ett rakt och ärligt svar och alla blir nöjda.

Time to send someone away

Ibland blir jag själv överraskad över hur himla snäll jag är.
Är en riktig snäll och omtänksam person på riktigt tror jag.
Idag har jag varit ûbersnäll.

Snart är första veckan på godislöftet avklarat och bara 3 kvar sedan då. Känns lite mesigt med så kort tid, men nu när man inte får äta godis vill jag inte göra något annat. Är inget riktigt godismonster och har aldrig varit. Choklad, isglass är gott, chips också om det är rätt sort. Mina kompisars föräldrar tyckte alltid att det bar så behändigt när jag var liten, ibland upplevde jag det nästan som dom tyckte jag var lite konstig för det. Men aldrig har man ju haft hål i tänderna än heller - peppar, peppar ta i trä. Därför får jag heller aldrig kallelse till tandläkaren mer än var 3:e år också.
Bara så ni vet det.

Vill skriva massa smarta tankar, men när jag tänker efter så ekar det bara ihåligt där inne i högkvarteret. Så blir bara tråkig vardagsuppdatering om mitt otroligt spännande liv.

Morgon, tänkte åka bussen eftersom jag inte har råd att åka bil. Bussen går vid 7.30, behöver gå upp en timme innan om jag ska hinna fixa allt och gå ner. Mobilen ringer och jag trycker irriterat fram den igen som jag gör tusen ggr varje morgon. Uppfattar siffrorna som står på 7.40 och fattar att det blir bilen idag i alla fall och att jag behöver komma iväg inom 10 min ifall jag ska hinna. Flyger in i duschen, på med kläder, äter två frukter medans jag får på mig skorna. Skulle säkert gått fortare om man åt först och sedan tog på sig skorna, men det är ju sådant man inte fattar när man är stressad. Borstar tänderna och gurglar självklart Lysterinet. Åker sedan den mornliga vansinnesfärden ner till Viken. Fasar bara för den dagen då polisen kommer stå här ute.

Hann ner inte alltförsent. Förstår inte varför det blir lika dant varje morgon? Dags för estetiskt var det så jag höll på med min kruka som blir så fin. Tråkig rund utan någon speciell form.. Gabbe kommer upp och undrar om någon har bil, och självklart lånar jag ut Guldbilen. Hinner klart med krukan sedan och när vi slutar så skrubbar jag varenda människas bänk. Matlagning sedan uppe i Vammar då vi gjorde bröd. Lina och jag gjorde ett fruktbröd, självklart blev det godast av alla ;) Åt bröd och drack te samtidigt som vi hade disco. Sedan så skrubbade jag åter igen hela bänken, gav bort mitt bröd till Johanna, tvättade tillsammans med Lina allt som Elin och Veronika haft.

Slutar, åker ner till Viken och äter glass med Lina och boysen. Piggelin smakade bra i dagens gastande värme! Ska hem, men är lite VikenChaffis först åt Luis, Stoffe och Gabbe. Kommer hem sen och slår mig ner på altan och solar en stund. Bror kommer sedan hem och friden är förstörd. Blev plötsligt hans slav eftersom han var väldigt skadad idag enligt han själv. Lagar sedan mat åt oss två och går ut med Trojja bara för att han "inte kan".

Måste med detta säga att jag har varit jävligt snäll idag!



Igår så hade jag den här tränarskrivningen med bara ett fel. Diederick sa att det bara var ett slarvfel jag gjort så jag är nöjd :) Ska "köra upp" imorgon så ska snart gå och lägga mig eftersom det kommer bli en tidigt som man ska åka iväg. Men sen på lördag kväll vill jag hitta på något roligt! Dags för det tycker jag. Det som jag har hört är antingen hos han Trys'en som jag inte känner utan bara hakar på ut till isånna fall, eller ölbrännboll. Inget känns väl speciell lockande måste jag erkänna. Men får se vad som händer, hoppas på att det kan dyka upp något mer alternativ.

För övrigt tror jag att det kanske är dags för första doppet. Om jag börjar bada nu så kommer det inte bli så svårt när vi ska ut till Sandvikens spa med klassen då Elin och jag ska tävla. Då har jag ju redan vant in mig och allt.

image179


Sommar nu! Äntligen :)


Kvällspromenad med Trojja *bildbomb*

Inte kännt mig bra dessa 2 dagar. Tror att det är all stress och press som ligger på än. Så idag åkte jag hem tidigare och bara sov bort hela dagen. Gick ut sedan på en promenixa med Trojjsan. Hade kameran med mig och knäppte av några kort. Kom hem och har nu börja med svenskan till imorgon. Muntliga nationella och jag är inget förberedd än..
Bra Madde, alltid steget efter!

image163

image173

image174

image175

image176

Knappekulla är väldigt fint tycker jag



image164

Bus med Trojja :)


image165

Trojja är väldigt fin..


image166

.. och otroligt söt!



image167

Massor av bus blev det! Jag blev trött och Trojja blev ännu piggare och uppjagad.



Busigaste hunden i världen och lika knäpp som matte :)

image169



image170

Lillbäcken tog vi oss över



image171

Kände mig både piggare och gladare efter 90 min ute i skogen med Lillbusan


image172

image177




Oj, tror jag skaffade en bilddagbok för att lägga bilder där. Men kan det bli för mycket av mig i min egna blogg?
Nej, trodde väl inte det.

Sen uppdatering om Helgen

Har ju inte uppdaterat från helgen och tänkte inte göra det heller. Sedan så hade Sara lagt in bilder som jag bara var tvungen att kopiera, hoppas ingen blir arg. Först eldade vi då på ute i skogen - så man festar på landet ;) Vidare stod Davidssons på planeringen vilket jag aldrig fattade. Så kände mig väldigt tråkig bland alla andra festprissar.

image160

Detta foto är ju bara för roligt! Var nog bara jag som uppfattade kameran. Alla ser ju superroliga ut :)

image161

PartyParty! Självklart blev det sanning och konka i skogen. Kale blev offer och fick byta till Linas snygga kvällsoutfit ;) Kom själv lindrigt undan med en puss på Kalles kind - många andra tyckte jag synd om! Hatar denna lek tror jag.. Vidare blev det masseldning, flamberat kött, ofrivilligt dopp i bäcken för andra, bus och mys.

image162
Vet inte om jag är redo för fight, har handen knuten och höjd på samtliga kort :O

Skapligt var det i alla fall :)




Idag har jag haft feber och världens huvudvärk. Skulle ha projektredovisning inför klassen + alla tvåor(!) Var där 40 min innan och skulle fixa allt och det hade ju inte kunnat strula mera.. Verkligen ingen ting funkade och det blev bara gojja av allt. Tråkigt, jag kände mig laddad inför detta.

Imorgon ska jag ha 2 prov och sitter nu och skriver klart ett Naturkunskapsarbete som ska vara färdigt. Torsdag så ska jag gjort klart 2 arbeten i samhällen, muntliga nationella i svenskan och massageprov. Vidare till Mp då jag ska uppskrivning på träningslicensen på värsta stora provet. Två dagar som kommer bli riktigt tuffa och jag har inte hunnit börjat att kolla på något än. Massagecertifikatet är om 19 dagar, dubbel panik på det. Redovisning i specialidrotten och två naturkunskapsprov följer sedan tätt inpå allt.

Idag har jag i alla fall inte pluggat något. Kom hem, bläddrade runt halvt sovandes på massa serier. Gick ut och gick sedan i 40 min ute i skogen och sprang sista halvan på turen. Såg två gåsar (?), två harar, ett rådjur och två hjortar, varav den ena hade så stora horn att jag inte fattar hur den tar sig fram genom denna trollskog med träden ståendes på varandra. Kom hem, tog glass och halsade nästan en liter vatten, kollade på den elaka docktorn, duschen och hamnade sedan här.

Ska skriva klart naturkunskapen nu.. Jobbigt.
Natti




Föresten så är många skyldiga mig pengar! Jag är i
STORT
behov av dem!

"Jag känner mig som en mjölkmora"

Ingen kan konsten som jag när det gäller att säga det mest olämpliga när det passar som sämst.


image159


Baksidan med att vara skytte; vi gör oss hörda innan vi har tänkt igenom det.
Tur att det går att skratta till.

Into the Night

Inget kunde gå fel.
Allt gick fel.

Varför ge och lita när alla bara i slutänden är ute för att ta och utnyttja? Få ut så mycket som möjligt, även på andras bekostnad?

Handla först, tänka senare. 

Tro att saker bara kan suddas ut och glömmas bort. Såren läker visserligen, men ärren finns kvar i både hjärta och minne. Jag kan inte glömma eller sluta att fundera. Jag ältar bara sönder allt och sedan finns inget kvar förutom förstörda minnen. Allt det som var betydelsefullt saknar helt plötsligt mening.

Alltid om natten de kommer. Mörkret. Tankarna.
Alltid om natten sorgen gör sig påmind.

Jag vill bara spy ut allt som snurrar runt här inne.
Jag kvävs långsamt.

Grabbkväll i Norpan

Kom precis hem nu och ska upp om 1.5 timme. Skönt :P Men tycker det var värt det, hade faktist riktigt skoj ikväll! Är nog första gången jag dansade nykter tror jag. Haha, vilken syn :)

Skulle ju skriva en uppdatering men vet inte riktigt vad jag ska tillägga. Satt hemma och slöa i soffan med bror och kollade på gamla serier på 3:an när Gabbe ringde och undrade om skjuss till stan. Eftersom han körde på oss sist och jag var uttråkad till max så är det klart att man ställde upp :) Har inte sommardäck på min bil än så fick låna mor´s Mördarbil. Hatar nog ingen som jag hatar den bilen och den klargör varje gång när jag har den att den känner på precis samma vis. Körde upp Gabbe, Stoffe och Alex upp till Mattis och Max. Sedan blev det vidare till Hugos för avlämning och hämta upp Luis.

Tänkte först åka hem men skulle aldrig orka sätta mig i bilen och hämta mitt i natten sedan, så jag stannade kvar där jag med. Var jättelite med folk och kändes som nästan alla var från Viken och det runt om. Men då är det extra roligt när det är folk man känner igen! Blev prat och dans natten lång som man brukar säga. Sedan så skulle vi hem också och då var jag glad att jag hade kombin. Familjebilar är alltid mysiga OCH praktiska när man ska ha in mycket folk. Hem sedan så blev det  också Cykel-Johann, Conny och Anna som skulle med så vi var 2 för många. Men två fick sitta där bak och tror inte de led så mycket av det.

Hem, lämnar av allt folk på vägen och sedan så vandrade jag till sängs. När mamma sedan väckte mig så kändes det värre i mitt huvud än någon baksmälla jag haft. Blivit väldigt lite sömn de sista dagarna över huvud taget. Men vi kom iväg och jag körde till Mantorp. Väl där så fick mamma ta hand om hästen och jag sov så gott i bilen i 2 timmar. Prillan var jätteduktig i  loppet, kom 3:a efter ha legat nästan sist 500 meter kvar till mål. Så spurtade hon och var klart yngsta hästen som placerade sig. Sedan hem så sov jag hela vägen igen, ut med hästen ur transporten och sedan in och sova till maten. Så nu känner jag mig jättepigg och laddad igen!

Blir väl grillkväll ikväll hoppas jag på. Har inte hört så mycket, men om inte annat så tror jag att vi skulle åka ner till Grännes. Mysigt :)


Dvala

Jag ska sluta mig tillbaka och trycka på pausknappen.
Men det hela kommer gå som en snabbspolning.
Det gör det alltid.

HEJ DÅ!

Valborg - dömt att misslyckas

Onsdag: Styrketräning idag på idrotten, sedan var Lina och jag ute och sprang. Eller, vi powerwalkade men sprang sista biten, lite längre än sist. Sedan åkte vi och köpte godis, chokladhavrebollar för min del *slurp*. Ska sätta mig och jobba rester nu och invänta på vad som händer ikväll. Känner mig väldigt seg för att åka in till stan, så jag hoppas att det blir någonstans i Viken. Samtidigt så skulle det säker vara jätteskoj att gå ut, Amanda som fyller år och allt. Men varit en tuff vecka och jag känner som det bara blir trött och jobbigt och att det roliga inte väger upp det. Hoppas det finns förståelse, men jag tror att ni får det jätteroligt!

Första maj nu, 28 dagar kvar innan alla resterska vara inne. Panik!!

Gårdagen var det Valborg, och det är ju dömt att misslyckats. Fast jag hade ändå ganska skoj :) Började dagen med att komma hem totalt slut, sedan började stresset. Hann i alla fall färga utväxten och hoppas Lina blir nöjd nu efter alla klagomål. Men håller med, höll på att bli totalblond där igen. Körde ut mamma och pappa och skyndade sedan vidare till Viken. På vägen, mitt ute i ingenstanns innan Västertryserum är två poliser ute och stoppar mig. Fick blåsa och de kollade passet, däck och lysen. Måste för övrigt fixa körkortet.. Hade mammas bil som hade en trasig lyckta så de kollade vidare på sista besiktningen då hade det blivit anmärkning på det då också och inte blivit fixat, så blev en böteslapp till mor.

Sen, skyndade ner och hämtade Lina och sedan Luis så kom vi till Wigren en timme efter alla andra. Fint folk kommer ju sent säger man ju ;) Blev grillning och folk kollade på fotboll. Jag hänger ju inte med för fem öre så det var ju inte det roligaste. Grabbsen; Wigren, Simon, Linus, Alex, Dani och Luis - yees, jag kan dom! + Jag, Lina och Lisa körde sedan sanning och konka - ett spel som tydligen alltid ska komma upp på fester, och som jag verkligen fasar över! Men klarade mig undan ganska lindrigt undan. Sen så skulle vi vidare till Gusum på "värsta festen"^^. Haha, kom dit och jag har aldrig känt mig så missanpassad tror jag! Vi åkte hem ganska snart igen. Skulle tillbaka till Wigren där alla hade hade gått hem när vi kom, så vi åkte också hem då. Tyckte så himla synd om Johann som fick köra runt på allt folk hit och dit! 

Mormor var hos Babzan så jag tog hennes lägenhet i beslag och sov där inatt. Vid 4 ringde sedan Kennie och jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Byta mobilnr? Börjar ju kännas obehagligt nu.. Sov vidare sedan i alla fall, till 8 och var uppe en sväng, la mig igen och sov till 10. Gick en liten morgonpromenad och hämtade bilen och kört hem och sitter nu här. Tog det väldigt lugnt igår eftersom jag har vart förskyld och febrig och känner att febern är värre idag. Men hoppas det snart går över, kanske blir vidare till Hugos på lördag ju :) Kom dit gott folk!

Har sådan himla träningsvärk idag efter träningen igår. Ska äta lite och sedan gå och plugga sådär lagom halvsovandes i soffan. Ätas lite godis också tror jag för att ladda inför måndag då godislöftet börjar :O
Detta är visst denna bloggs 100:e inlägg också.

RSS 2.0