Jag kvävs långsamt.

Alltid om natten de kommer. Mörkret. Tankarna.
Alltid om natten sorgen gör sig påmind.

Jag vill bara spy ut allt som snurrar runt här inne.

Smartskallen Maddis; 1+1 = 2

Jag är så klockrent jävla lyckad. Riktigt geni.

Haha, bara jag kan lyckas så. Sådant som man inte ska dela med sig av, men jag kan inte låta bli. Var så att jag hade lovat klippa gräset. Tack vare Johannas Jimmy så funkar nu åkergräsklipparen efter att man har fått köra med  handjagaren i alla år, tror att den andra var med om en tur efter att vi fick den innan den kollapsade. Så jag snurrar i alla fall runt där på gräsmattan och ska försöka komma in under äppleträden som har grenar enda ner till backen. Det lutar uppför där och när jag är mitt under och sitter maximalt nerlutad och ihopkrupen så börjar hjulen spinna så den står still. Jag sitter väldigt låst men får i backen och åker bak 10 cm för att få nytt fäste. Lägger i växeln igen och inget händer. Jag bara antog att hjulen spann igen så jag rätar upp mig, guppar till för kung och fosterland i hopp om att den ska få lite hjälp och fart. Det som händer är att jag slår emot växelspaken och får i 5:te och högsta växeln. Grejjen var att jag inte hade fått i växeln innan och nu bara sticker den iväg som världens gräsklipparraket. Jag som sitter upprätt fastnar i trädet och knockar mig själv jävligt hårt i huvudet och gräsklipparen skenar rakt fram och krashlandar i huset.

Följden av detta blev att jag har jääääävligt ont i huvudet, ett jack precis vid hårbotten framme vid pannan, gräsklipparen är återigen sönder och ute i trädet hänger mystiska mörka hårslingor i grenarna.
Vi lärde oss att jag faktist är sådär riktigt idiotisk och klumpig som bara jag kan vara när jag har mina glansdagar.

Jag skulle vilja ha en liten kamera som ständigt följde mig. Jag skulle ha väldigt skoj om kvällen när jag tittade egenom den. Orkar inte berätta om resen av dagen, denna händelse gjorde hela dagen helt enkelt.
Lyckad lördag, lyckad helg. Fan, imorgon ska allt detta kompenseras upp!



Jag vill äta Hubba Bubba med colasmak.
Finns dom ens längre? Det måste kollas upp. Likaså måste vårt eviga msn-strul kollas upp. Hatart. Segt, hakar sig och meddelanden som inte kommer fram. Försökte skriva med Mymlis när planet gick utan resultat. När jag loggar in senare så bara spottas det fram 127 svar från datorn. Jag ska skippa Internet och börja skriva brev istället. Någon som vill ha ett brev? :) Då skriver jag ett.

Fuck

Tävlat med Prillan ikväll. Gick skit och hon drog på sig en skada i premiärstarten. Då känner man sig jävligt pisstrött att köra 3 h hem mitt i natten medans dom andra bilen är supersociala och har snarkartävling. Full värme ska det vara, trotts att det gör mig tröttare. Ingen musik, trotts att det skulle göra mig piggare.
RedBull är gudadrycken. Trött som ett as. Imorgon vill jag ha skoj.



Natt med er. Haha, var vaksamma runt 1.55 i videon :) Det tyckte jag var kuligt.

Inlägget postades tydligen inte igår utan nu när jag loggade in.
Skevt. Orkar inte fixa´t, är på språng mot annat.


No longer living, just a shell of what I dreamed

I dag ska jag städa rummet och köra grejjer till UFF. Måste plocka ihop bilen också där jag hade kläder som redan var på G för att slängas i lådan. Men efter att Lina och jag beslutade oss för att sova i bilen i lördags så ligger allt "huller-om-buller-bombnedslag". Faktist värre än hur det brukar se ut. Usch, jag orkar verkligen inte. Öjje och Amanda är snart här och då blir det alltid soffapartaj med massor av film och tillhörande onyttigheter. Ingen idé att börja ta tag i något ens känns det som - tar det senare ikväll. Jag har i alla fall slängt ihop en kladdkaka som traditionen kräver och hoppas på att dom har med något gott också.

I eftermiddag ska jag iväg till en kund och massera två hästar. Skoj, det var väldigt länge sedan jag gjorde det sist, och nu har gått på en till clinch. Efter det får det bli att ta städningen då säger vi. Håller också på att laddar ner Bambi 2 :) Äntligen tagit tag i saken, men det går segt. Hoppas den kommer ner så man kan avreagera lite till den ikväll, Bambi är ju riktigt sorglig och jag älskar sorgliga filmer :)

På onsdag eftermiddag nästa vecka så åker jag och Mymlish upp till stora staden och flyger till Bulgarien! Dagen efter sedan kommer Vikengirlsgänget :) Ska ringa upp till Sandvik imorgon och sätta ihop schema då jag ska börja direkt när jag kommer hem. För er som har missat det - jag fick jobbet! Har ett annat jobb på gång med några företag i Viken som massör någon gång i veckan. Håller på och spånar i det nu och det verkar finnas intresse. Eftersom att jag inte har haft något riktigt jobb i sommar måste jag få in lite pengar nu innan nya ävenyren väntar.

Possitiviteten har återvänt.
Hindrena som kommer upp på vägen är bara till för att klättra upp på och ta satts ifrån.

Times Like These


Det går över snart, lite tid är allt som behövs.

Fan vad jag hatar allt. Jävla fantasidrömmar jag lever i. Jag kommer flytta ut till skogen, glömmas bort och långsamt dö.
Komiskt, det är ju just precis vad jag håller på med. Hatar mig, hatar dig, hatar allt och alla just nu! Fan ta allt!

Varför måste jag alltid vara så jävla dum i huvudet?!


Framtid, drömmen. Jag är snart på den rätta vägen för att nå det.


Riktig jävla bad-day idag. Täker fortsätta uppdatera i det 200:ade blogginlägget med bandet som följt med här i bloggen under åren. Lyssnas alltid på dom när det är downdagar. Älskar texterna.
Vill avreagera mig med skrivna ord här, men det går inte. Allvarligt talat så hatar jag skrivna ord.
Jag vill inte vara en downmänniska.



I won't suffer, be broken
Get tired, or wasted
Surrender to nothing
or give up what I
Started
And stopped it
From end to beginning
A new day is coming
And I am finally free


Let me out of this box

Arbetsintervju stog på schemat idag. Sökte ju som massör till Sandviks spa för ett tag sedan och fick åka dit och provmassera chefen idag som faktis vart jättenöjd. Jag blev nästan rädd-chockad över all beröm hon gav. Hon trodde att jag skulle fixa en ansiktsbehandling också utan utbildning, så jag improviserade till en och då somnade hon! Måste vara gott beröm :) Så jag ska börja massera och ge ansiktsbehandlingar nu när dom behöver folk i alla fall om jag tackar ja imorgon när jag ska lämna svaret. Och det kommer jag göra, en perfekt referens eftersom jag inte har jobbat med människor eller service tidigare, samtidigt skönt att komma bort.

Nu ska jag ut med Trojja och ta en bild som visar vem jag är till dom riktiga och viktiga arbetssökningarna. Är lite kameraproblem, men hoppas den är på gott humör idag och kan tänka sig att funka ett tag i alla fall. Kommer väl upp en bild senare här om det gick vägen. Sen måste det fixas ny skiva till bilen. Har haft samma i ett halvår nu, och med all denna bilkörning i helgen med linköping i fredags och sedan norrköping lördag, söndag, måndag och tisdag så är jag faktist lite uttråkad av den. Får bli att fixa det ikväll. Är inne i en sova-dåligt-period nu så jag ska försöka gå och lägga mig riktigt tidigt idag och ladda om tills imorgon.


Take me with you

Sov oroligt inatt och vaknade flera ggr i timmen. Alltid så dagarna innan tandläkarbesöken i stan. Så tror jag tillbringade mera tid med att äta gurka och oliver framför datorn eller TV:n än att sova. I morse blev jag sedan väckt av Patrick kl 5.30 så dag började alldeles för många timmar i förtid. Sen så bar det upp till stan. Jag hatar verkligen när det kommer till den punkten och jag fattar inte riktigt varför det är så. Jag hatar det något sådant otroligt och denhär masken av att vara okrossbar och oberoende bara rinner av. Jag hatar tandläkarbesöken i stan.
Ja
g hatar att framställas som svag.



I know that you'll go soon, you'll find out so take me with you

Your mom, will never see us lying

Come and save me, come on down from that hill
Where you sleep, no more do you ever have to dream
Together we can, together we'll
Kill monsters in the rain
We are the same, what a mess you made
...
Come and save me, ill climb on up your hill
We dont sleep, no more life lived like a dream
Together we can, together we'll
Kill monsters in the rain
We are the same, what a mess you made
...
Together we can, together we'll
Kill monsters in the rain
We are the same, what a mess you made
Oh we are the same,
what a mess we'll make



Måste man vänta hela livet på att leva livet?

Häruppifrån hela världen ett skådespel.
Häruppifrån jag kastar stenar på dom som ler.
Häruppifrån jag fick mina änglar men vill bara ner,
för dom enda känslor jag lärt mig släppa in var dom som sved.



Vad är rätt, vad är fel? Vad är svart, vad är vitt?
Skönast är i alla fall att ha svart på vitt så man vet att saker är rätt och inte fel.

Hej på ett tag igen, funderartid behövs.




Saknad tid och saknade personer. Hoppas att vi alla gör dom rätt valen.
Jag börjar tveka på mitt.



"- Det löser sig alltid framåt slutet."
" - Men om det inte gör det, hur gör du då?"
"- Då vet man att man inte har nått slutet än."

Nya standardsvaret.

Var kall som en isbit för ensam var stark

Igår började dagen här med ösregn som fortsatte och blev värr och värr, sedan tillkom blixt och åska och sen försvann strömmen. Vi måste bo i något slags svavelorganiskt hål som förvärrar klimatet här.

Vart i alla fall väldigt uttråkande så jag åkte ner och handlade och bestämde mig för att förlänga hemfärden för att se om jag hade turen att se något vilt. Såg 5 rådjur därav var det två kid. Dom två och mamman såg jag när jag nästan var hemma och aldrig sett ett levande rådjur så nära! Kommer där på vägen och ser ett rådjur i diket. Hon står bara där och tittar på bilen och jag kryper närmare. Tillslut är jag bara några meter ifrån henne och stannar där och undrar varför hon inte springer iväg. Är den skadad eller sitter fast eller något? Men så traskar hon upp till vägen och stannar på mitten av den. Så kommer bebisarna upp, springer över på andra sidan. Hon kollar på bilen igen och går sedan lugnt över hon också. Precis framför bilen!
En syn jag inte kommer glömma.

Sen kom Amanda förbi. Kollade på film, slappade, och saknade godiset så vi gjorde en kladdkaka som vi sen åt. Är aldrig så onyttig som med henne, dåligt äre men vad spelar det för roll? I morgon drar hon, Öjje och dom andra till Cypern :( Den resa som jag själv sa nej till för att spara pengar, så blir det inte så i alla fall, men jag fick en betydligt billigare resa nu ändå. Efter löningen så har jag råd ändå utan ta av de sparade pengarna vilket känns bra. Men hoppas ni får det superbra därnere med toppenväder och massa roligheter!

På kvällningen kom strömmen tillbaka igen och jag fick världens överraskning! Låg uppe och läste/halvsov när Patrick ropade och undrade om jag kunde komma. Irriterad blev jag eftersom jag hade gått och lagt mig. Antog att han undrade om jag kunde gå ut med Trojja eller något sådant. Men icke, när jag kom ner så hade han lagat middag! Det har han ALDRIG gjort förut, han brukar fråga om instruktioner för att koka mackaroner, så jag blev väldigt glad och förvånad. Spiralmackaroner, beanässås och sojakorv. Mums var det!

Torsdag idag och faktist inte Mantorpsresa! Det gör mig lycklig! Något som inte är lika roligt är att mampap skulle komma hem idag, men har blivit fördröjda en vecka. Så mina småplaner på utgång rasade samman. Men, om nån behöver så kör jag, då kommer man ju ut lite i alla fall.

Good morning sunshines


Always Headwind


Jag vill inte, men finns ingen återvändo längre.
Slår på bromsen men fortsätter motvilligt mot mörkret.
Dragandes. Skrikandes.

Sista operationen närmar sig. Fick kallelsen idag och har väntat på den i en månad nu. Tänker på det konstant så på ett sätt var det skönt nu när den väl kom. Nu är det definitivt, bara 14 dagar kvar. Jag vill inte bry mig och reagera så starkt. Det är ingen stor grej, jag vet ju det. Sista gången nu också, men samtidigt så börjar jag nästa tjuta så fort jag tänker på det. Jag är ingen lipsill, hatar att se mig såhär! Kan ge det som förklaring i alla fall till varför jag beteet mig som ett stelt nervvrak sista månaden om någon undrar. Värre kommer det bli dom följande 14 dagarna.
Vill inte.



22.19 I eftermiddags så ringde dom och ville flytta fram tiden. Till oktober! Jag blev vansinnig, hur länge ska dom hålla på och plåga mig med detta?! Jag vill inte ens vara hemma i oktober! Skulle återkomma i morgon och få prata med den ansvariga avdelningen eftersom de hade stängt ner för dagen. Vad är felet på svensk sjukvård? Har väntat i 5 månader och så vill dom flytta fram det yttligare 2 månader. Dåligt, väldigt dåligt.


Btw, ingen har sagt något om den nya utseendet. Jag tycker det kanske är lite för mycket, men är det bättre än det gamla? Headern är som sagt inte klar, men kommer väl få se ut sådär tills jag väl tar tag i den.

She Moves In Her Own Way

Denna morgon började riktigt bra. Vaknade innan klockan så var uppe vid halv 7. Åt en ordentlig frukost, ut med hästarna, städat undervåningen som såg ut som ett bombnedslag och sedan varit ute på en riktig långpromenad med Trojja. Jag har planerat massor med saker som ska göras idag och jag känner mig faktist pepp för det och ska ta tag i sakerna nu såhär på en måndag som är perfekt för en nystart igen efter helgens onyttigheter.

Satte mig sedan här vid datorn för en snabbtitt och blev lite besviken när jag läste en grej. Kanske är det jag som misstolkar, men på något vis känns det som det är riktat mot oss, eller kanske mig. Man slutar aldrig förvånas över människor. Elaka jävlar är vi alla, men det som är skillnaden mellan oss är vilka som förstår att man inte behöver säga och göra precis som man själv alltid vill. Men vill du säga något så säg det gärna rakt ut i klartext.

Jag ville inte haka upp mig på det där, men nu har jag redan gjort det känner jag. Skit samma, inte ens säkert att det är så, men människor gör alltid allt så komplicerat med allt snack. Eller, egentligen blir det fel bara för att man inte pratar med varandra. Nu blir jag istället arg på mig själv för att jag blir förbannad. Jag blir arg på tjuriga och arga människor, jag vill inte vara sådan själv, och jag får alltid jobba på att hålla det inne. Jag tycker att jag lyckas bra, inte många vet hur arg jag egentligen blir och många skulle bli förvånade om dom visste. Danskt humör är inte att leka med ;)


Okej, nu är det släppt. Om en timme ska jag köra nya möbler med transporten. Fram tills dess ska jag äta, fixa i ordning mig och sen se om jag hinner se klart på "Hancock". Inte min typ av film, men så är det när man har brors dator.


Jag känner också till spelets regler,

och hur man tar sig förbi dom genom fusket.
Så känn dig inte märkvärdig.




Fixat lite med bloggens utseende idag. Vet inte vad jag tycker, men är väl lite mer personlig nu än innan. Inte klart men hoppas att ni gillar det, dröjjer en tid innan det kommer synas :) Denna dag har varit riktig slappardag så det heter duga och blir över. Dagen tillbringades med Amanda, Öjje och en rad disneyfilmer och självklart tillhörande onyttigheter.

Nu känns det verkligen som man är inne i en down-period. Beror nog mycket på vädret, för mycket fritid och en alltför händelselös tillvaro. Men det kommer det bli ändring på senare. Efter solresan med Vikengirlsen så har jag nästintill bestämt mig för favoritlandet Norge. Där ska jag jobba ihop pengarna och sen dra iväg på Resan!

Trött på mig, trött på dig, trött på inget, trött på allt.

Gårdagen var inte riktigt så hemskt som jag kände där klockan halv 5 när man kom hem och skulle upp två timmar senare. Men fortfarande, kvällen skulle ha blivit så mycket bättre om det hade spelats musik istället för det "där".



Har precis kommit hem från träningsrundan nu. Inte precis lika lyckad som vanligt; körde moppe ut, Patricks nya scooter och det kändes ju som man åkte en eldriven rullstol när man satt fram med benen sådär! Men roligt var det, jag tycker om moppetrippar om det inte är på en sur DT mitt i vintern påväg till jobbet.. Men väl i Öndal hämtade jag min cykel som bror hade cyklat ut till Babzan med. På hemvägen tog han moppen istället och knuffade hem mig hela vägen. Jag tror inte att träningen hade samma effekt idag, men snabbt gick det ju i alla fall ;)

I morrn sen så kommer Amanda och kanske Öjje. Blir en tripp in till Västervik och sedan slappardag så det heter duga har jag blivit lovad. Skönt, ska ligga och halvsova i deras sköna ihopsjunkna soffa och kolla på film :)





Nu ska jag gå och somna till Håkan. Det är det enda vettiga att göra nu när huvudet håller på att sprängas. Inte av migrän eller något sånt, nej nej. Jag är bara väldigt trött. Trött på att vara låst. Trött på att jag inte hinner med mina vänner eller mig själv eller något. Trött på människors förutfattade meningar. Trött på att inte kunna göra vad jag vill. Trött på att inte kunna säga vad jag känner, tycker och vill ha sagt.
TRÖTT.

Snart dags för en lyckad helg

Sagt av Lykke Li;
"Jag hatar verkligen Sverige ibland. Allt är så skinande, allt är så perfekt. Människorna är alla blonda och ser bra ut. Men där finns ingen passion. Där finns inget hjärta" .

Klockrent säger jag. Vadå svika sitt land som de flesta tycker att hon gör, sanningen ser väl ut så, precis som i resten av I-länderna. Utom Norge, för där är det tröga brunetter med hjärta som bor i skogen. Där passar jag in istället för här. Norge är bra :)



Riktigt Lykke-inlägg blir detta då! Låt 2 på min Hugosskiva som vi ska spela oss döva på upp till stan ikväll. Äta, och fixa sen fara. Köpte ett par pumps sist också, igen. Skomanin är ett konstanterande men dessa var så söta. Ska ha dom ikväll äre tänkt tillsammans med fyndarjeansen och någon tråkig t-shirt/linne. Thats me.
BYE




4.21 - Fy fan vilken kväll! En klar 1:a, på tråklistan. Riktig jävla skitmusik av tecnoblandningar HELA kvällen. Inte många vikenfolk där heller så man kunde känna igen någon. Bilen hem brukar vara lite småkul, men inte idag och jag har vart riktigt pisstrött. Jag har agerat stöttpelare av alla som snubblat på mig och nerdränkt av sprit som folk har spillt. Nu ska jag gå och sova i 2.5 timme innan det är dags för att gå upp igen. Jag vill ha en RIKTIGT JÄVLA ROLIG HELG SNART!!

.

Gudars vad jag fyndade saker igår på stan! Snål och fattig man är så brukar det bara bli att man handlar fynd, men igår var det fantastiskt! Massa rea och det var nästan som allt var framtaget till mig. T.o.m nästan att man kunde se på prislappen att det redan stod "Maddes" på! Kameran är dessutom igång så tänkte delge mig av sakerna senare. I dag så var det torsdag igen, och torsdag betyder ju Mantorpsdag - den värsta dagen på många sätt när klockan ringer tidigt, men idag var Revie fantastisk och allt jobbigt ersattes av ren lycka! Nu så ska det ätas mat och sedan ska det ut till Mymlish och titta på film :) När man kommer hem sen så är det bara Patrick jag och djuren här i minst en vecka framöver, vilket både ska bli skönt och jobbigt eftersom min bror lider av kronisk lathet.

Bara ett snabbinlägg nu, skriver iordning det ikväll, men nu ser ni vad som har hänt de senaste dagarna i alla fall.

FREDAG ÄR DET GAMMAL HEDLIG HUGOS-KVÄLL IGEN!
VAR DÄR!!

Open your eyes

I dag har jag haft sådan otrolig huvudvärk. Skulle medecinforskningen inte varit så långt gången att man viste sådant här, så skulle jag överväga att borra hål i skallen för att lätta på trycket. Men nu vet jag att man ska inte göra så. Fast ändå, lockande känns det. Jag får aldrig huvudvärk förutom lite om det ska komma oväder. Men det finns ingen åska eller blixtar, förutom där inne.



Idag har jag gått upp kl 6 för att ta stallet, godisfrukost, kört båt i ösregn, satt mig fast med bilen, sett en död gädda, tränat, kört häst på grusbana med 3 dl vatten i djup ovanpå = lerbad alltså, skrubbat hästen utrustning kläder och en Madde i evigheter för att få bort all jävla grus. En sådan här dag är toppen av KnappekullaTråkDagar.

Dessa dagar tar upp hela dagen, man saknar normal social kontakt och vill iväg till ett ställe med hus där det är tätade väggar för att slippa tjutet från blåsten, bort till ställe utan hund, där det finns banan, gurka, päron eller i alla fall 1 tuggummi, något annat bröd än Raskens storpack tostbröd fast det inte finns någon brödrost! Det brödet bara smular sönder sig när man ska bre på smöret och blir ett stort jävla hål i mitten. Skippar man smöret så blir det istället torrt som sand. Jag vill ha en normalt fungerande pincett, en fungerande TV:dosa så man inte behöver ända framme på TV:n, jag vill ha en ny tandborte istället för den där gamla spretiga, aceton, blyertspenna, en svart högre kjol, en fin näsa, ljusare ögonbryn så man slapp färga håret, längre och lockigare hår och kallvatten på riktigt, inte ljummet när man har på kallaste.

Fan vad vi har det illa! Jag hatar när man tänker såhär.



Ursäkta, får vi låna några minuter av ditt liv för denna film?




Öppna ögonen och förstå. Tänk över vad som egentligen är betydelsefullt.


"Skogens krafter är inte lika starka som dom en gång var"

Sorry att jag är sådan copycat nu, men älskar den här videon och måste bara delge mig.
Hoppas du inte blir mad on me nu Batmans vän ;)




!!!

Isa och jag har precis bokat biljett till Bulgarien :D:D:D:D:D

Jag äälskar spontankvällar :)

Större än jag någonsin trott

Efter ha skrivit med Freddan igår och hört Lina spåna lite löst i detta så funderar jag på jobba i Norge. Pratade lite med pap om det och han trodde nog att man skulle komma ut flera 10.000 tals kr pluss efter att ha jobbat där i några månader. Mitt huvud spinner, får jag ihop pengar så kan man komma, och stanna längre ute i världen. Mycket pengar.. Det snurrar i min skalle nu.

Tydligen så är det mycket lättare att få jobb i Norge också, mer betalt samtidigt som kronan står högre där än i Sverige (läste ekonominsidan till frukosten, 1.3 kr står den i ;) Det absolut bästa skulle ju vara att kunna bo precis vid gränsen så att man bor i Sverige och har en mil in till jobbet eller något. Då är det ju inga problem att cykla, man bor och lever billigare samtidigt som man tjänar dom stora pengarna. Sedan är Norge så fint, alltid varit ett favoritland hos mig. Även om man inte precis kommer leva bland bergen och naturen, utan det kommer ju vara i städerna.

Detta ska jag spinna vidare på. Ringa och prata med Annica och höra om hon kanske har och vet något. Skulle ju vara skoj om man kunde åka några stycken. Roligt och så blir det billigare :) Ut i världen



28:6:42:12

Alla jordens varelser dör ensamma.

In The Sun

Ledsen för att det har varit segt på uppdateringsfronten, men åskan har slagit ner och krossat vårt Internert. Men det som hänt är att jag var i Öndals gamla godisatomat med Malin och Lina i spöregn (ni som missat den har VERKLIGEN missat något, i sånna fall måste vi dra dit och upptäcka den!) Det var samma dag som vi fick lite oväder här med 2 blixtnedslag i Knappekulla och lika många i Väster. Den dagen klippte jag också gräset, rev upp ogräs, klippte den så småningom kommande häcken och allt annat sådant som ingen här hemma engagerar sig i vilket gör att det ser värre ut än vad det skulle behöva.

På em när vädret hade lagt sig så kom Sara hit och dom andra småsysslingarna + en 5 årig spanjor; Mercies barnbarn. Ingen av oss kan spanska förutom små fraser. Han gick och pratade för sig själv medans vi gjorde våra fina försök till illustrera med kroppspråket. Men det gick bra, förutom att han blev ledsen för att han inte fick ta med sig grannens katt tillbaka. Kvällen spenderades med släkten som man inte känner. Åt mat. Hem och sov.

Dan efter så tillbringade jag hela dagen vid "våran" sjö. Läste, solade och mådde allmänt gott. Sara och Sussan kom förbi två gånger. Dom badade med skorna på för att undvika att bli bitna av krabbor. Haha, storstadsbor ;D Sen så cyklade jag turen ut till Babzan för att låna hem hennes modem och sådant. Skulle bara in och kika en snabbtur på Internet som blev alldeles för lång, men det var det värt. Cyklade hem när klockan var framåt 1 på natten med en cykel utan lyse och inga gatulysen förutom genom "västers centrum".
Arbetsmobiler med ficklampa och allt är alldeles för underskattat!

Sen igår så var det inflyttningsfest och sedan hem till Lina där det var snack-film-mys-godiskväll. Johanna var det ju hur länge som helst sedan man träffade! Men hon har hunnit med saker; hon har flyttat ihop med Träsk-Jimmy, renoverar kök, addressändring och allt. Det kom in på barn-diskuessioner och jag måste säga att jag känner mig som då som ett barn instängd i en vuxens kropp :O
Fan, livet är ju snart redan över är mitt konstanterande!


Nu regnar, regnar och regnar det. Har förstått att det är fotbollscup idag och tycker lite synd om dom. Sen så ska tydligen folk dra ut till Fyrudden och jag känner mig anti. Får se, kanske skulle köra eller något istället? Får se som sagt. Annars blir det film och godis här hemma med brooochan.



Varför öppnar man ens käften ibland och berättar saker? Når orden någons öron så går det ju sedan som en löpeld genom allt och alla. Måste man säga "men det behöver du inte säga" om allt man säger för att det ska stanna? Syftar inte på något speciellt, bara ett rent konstaterande från min sida hur det är, och jag kan bara tänka mig hur det låter när man själv inte är med + det så tilläggs det väl 32 andra detaljer från berättarens sida.

Man måste väl få prata eller kanske är det kanske bättre att samla hemligheter framöver?



RSS 2.0