Jultider

Mycket som händer nu i dagarna, eller sista tiden över huvudtaget! Blivit jullov, vilket betyder att  man ska försöka hinna med så mycket som möjligt då tiden annars inte räcker till. Ta ifatt skolrester, fixa hemma, jobba på med pollisarna och hinna med vännerna också! Mycket alltså som planeringen ska innehålla!

I morgon är det julafton. Igen. Har inte alls känskan inne, men blir väl så när man blir äldre. Man vet på ett ungefär precis vad man kommer få och spänning och förväntan går förlorat. Att det inte är speciellt mycket snö ute förstör ju också känslan ganska rejält. Har inte en endå julsak i mitt rum, och så är det väl i resten av huset också. Jo, ljusstake har jag och det är det väl i de flesta fönstrena, samt lite utebelysning och julgardiner i matsalen och vardagsrummet. Men inga tomtar eller sådant annat mys. Så idag har jag tagit tag lite i den saken och; hör och häpna! Jag har byggt en ren (Rudolf) med en släde bakom sig med tomten i! Satt i massa ljus ock imorgon kommer det komma maschaller (stavas?) i släden och då ska jag fota så ni får se mitt mästerverk!

Har också ett jätteproblem som jag inte vet hur jag ska göra med. Behöver bara säga <Nyår>. PANIK! Vad ska jag göra? Alla är ju uppsplittrade och ska vara hemma med familj. Jag vill inte vara hemma med min familj. Någon som vill bjuda mig vart som? Ska vara snäll och trevlig  :)

Sitter nu vid Patricks dator. Lyssnar på musik och valt Alternativ. Min bror har ingen smak för vad alternativ är för musikstil. Men men, vissa passar bättre och hittat några nya band som inte är så illa! Är ju fast i mitt lilla träsk med Jet och 30STM som jag vart i ett år eller så nu. Måste utveckla mig! Idag har jag faktist teckant också! Första gången i år? Känns som det. Blev en terverens till Babzan som ska föreställa Tubbe. Är inte nöjd, men samtidigt inte van att teckna hundar. Har inte bestämt mig än om den är OK eller bara är redo att åka i vedspisen. Men tänkte på det att jag lovade för några månader sedan att lägga upp en bild by me här. Om den är OK kanske dne kommer upp.

Nu är det någon indisk musik här eller något :S Huuw!

Sedan har det blivit lite tankar på Robin som har kommit upp igen. Så himla smart och underbar häst som är trött på det liv han får här. Just nu så går han ensam i Mys lilla hage, vet ni varför? Den smarta hästen kryper under staketet eller öppnar vid utgången genom att bita i hantagen och knäppa loss dem. Så smart han är!  Men är bara den haden där det finns en liten ponnytråd på 20 cm över marken. Men dags för att sätta upp lappar efter jul och lägga ut en annons på Internet. Någon som vet någon som är intresserad?! Är verkligen en underbar superhäst!! Skulle ju vara som formsydd till någon som vill dressyrrida lite i skog och mark, promenadrida (distans kanske?), trickträning och NH. Han går hur långt som helst med rätt person!

Idag bär jag skulle ta in pollisarna så fick jag en chock när jag såg Revie. Ni har ingen aning om hur han har lyckats terroisera ett täcke på 2 månader! Är så komiskt! Måste ta en bild på det och visa er, ser ut som ett köttstycke som slängts in till en flock hungriga vargar! ALDRIG sett ett täcke i des närhet. I framtiden nu blir det väl gamla beg täcken till honom till han växer till sig och slutar med bebisfasoner. Inga mera Bucastäcken ska stackars matte lägga ut på honom i alla fall!


Fullt upp med körkortet också, funderar på att boka och skriva upp privat innan körskolan öppnar nästa år. Om man klarar det. Vissa säger ju att det är skitsvårt, andra tycker att det är jättelätt. Plugga lite till i alla fall så får vi se hur det blir. Men visst kan man väl boka opch göra skrivningen privat trotts att man är inskriven på en körskola? Annars borde det ju vara konstigt. Funderar på att köra på och boka halkan också, men det känns nog bäst att göra med körskolaläraren.

"Chachabluse"? Vad är detta?!

Nej, komme rinte få ner något idag. Inte en sådan dag. Vill inte blotta mina tankar och känslor, så de får vara kvar där inne ett tag till.  Ska göra lite nytta nu i alla fall, koka gröt till katterna tror jag :) Gammal jultyradition hos familjen Pedersen. Fast igentligen är det ju till tomten, men tog inte lång tid innan man förstod att det var katterna som åt upp gårdstomtens gröt.

Nej, ska väl försöka få till det så vi får in en gran i alla fall!



XXX

18 år nu då!

Blev ju lite firning igår (imorse då) med klassen, tack alla! Tyckte verkligen att det var superskoj! Stoffes förslag att dra in till stan redan då skulle verkligen vart roligt, men men.. Behövde minst sagt de 3 timmars sömn som det blev innan det vart dags för att börja bussa in till körskolan senare!

Vill tacka för alla sms och samtal från er alla - ni har värmt och gjort denna dag rolig och minnesvärd!
Började nästan gråta för vissa bara för att jag blev så glad :) (Gjorde också på några). Litet roligt sammanträffande med Elin och Virre när jag åkte bussen hem. Slumpen kan verkligen komma vid rätta tillfällena! 

Varit lugn hemmakväll nu med lite släkt. Skönt, och ska gå och lägga mig nu snart. Imorgon blir det sista körlektionen innan de stänger över mellndagarna och ska då köra sista stadskörningslektionen. Sedan ringa Elin och så ska vi gå på stan. Måste verkligen skarpa ihop julklappar! Bara köpt en än så länge, och den till pappa (rakapparat med bror+mor).

Lägtar till juldagarna nu, då det blir första utgången och hoppas det blir i tryckt sällskap med gammal vän :) Ska blir riktigt roligt! Längtar också grymt mycket till skolan ska börja igen - faktist. Håller helt med Maria i hennes blogginlägg, skolan är verkligen så grymt rolig och kommer aldrig vilja gå ut den och lämna Fv3!! Sedan första helgen så blir det ju utgång med klassen också, vilket självklart lockar! <3


Återigen - tack alla <3! Ord räcker inte till!
Kan bara säga att jag har er alla i tanken :) Ni är mera i mina tankar än vad ni troligen tror.
Pussar och kramar!


image135

YEAH

Let´s go and dance!

Myskväll med klassen, minus Bobbo och Luis hemma hos Stoffe!
Love you boys and babes! <3

Nu.
Äntligen!




Fredag?


Because

For that reason.
I never wanted to let you down.
Please forgive me.

RSS 2.0