Tillfälligt inlägg för länkning av bilder

Revie April 07
    

Revie Juni 07
   

Revie Augusti 07
   

Over

Jag orkar bara inte längre.
Sluta bara.


Story

Ibland kan inte föräldrar överlåta så stort ansvar till deras barn som de tror. Jag är så himla misslyckad, men kan inte sluta skratta åt eländet. Haha, och jag klagar på min bror som har en tumme mitt i handen och en hjärna som en 7 åring ;) Grejjen är det att mamma höll på och fixade middag som vi skulle äta gemensamt ikväll med farsdag och allt. Stackaren började strax efter 14.00 med köttet som skulle hållas på i några timmar, till kl 18.00 rättare sagt för att bli "fint" eller så. Är inte mitt område. I alla fall skulle hon köra ner till viken och lämna saker till far = 30 mins frånvaro. Under tiden skulkle jag ta hand och fylla på vatten och sånt. Satta mig vid datorn och hör sedan att det låter från köket samtidigt som en bränd rök sprider sig genom huset (satt på övervåningen). Resultatet var ett faktum och när jag kommer ner så ser man bara bränt kött + morötter och lök som har tagit ny form som något hårt kolliknande trä. Mamma kommer lagom hem när jag skrapar bort 2 cm jocks som sitter i botten och börjar typ tjuta. Jag bara skrattar. Så himla typiskt mig! Nu ska jag då fixa klart maten, antar det blir potatis, pulversås, skala av bränt från köttet och någon vegosnitzel eller något att väma till mig. Avslutar med någon häftigare efterrätt - mera mitt område *slurp*

Bilder på elländer, ska väl förställa kött, morätter och lök *visslar*

  

Har inte haft tid att sitta här sista tiden. Har så fullt upp att jag inte kan fatta att jag sitter här nu. Veckan som kommer nu vet jag inte hur jag ska ta mig igenom levande!

  • Må: *Köra April morgon - sovmorgon tills bussen kommer kl 9, har insett att är man tillräckligt tisigt uppe (typ 05.00-05.30)så hinner man en körning. *Frågeställningar klara till Religionen. *Läsa massagen då vi snart ska ha superstort prov på ALLT :O *Markträna Revie kväll. Chayenne startar, kan inte följa med och kolla. Första gången detta år.
  • Ti: * Historia redovisning, hälften klart att göra. Samt skriva klart arbete om flodkulturerna, vikingarna samt typ hela medeltiden. *Redovisning Arbetsmiljö om massa med arbetsplatsen; droger och alkohol + ett till om säkerhet. Inget av dessa påbörjade. *Prov Kommunikation. Gick igenom det förra veckan du jag var hos tandläkaren. *Markträna April.
  • On: *Prov folkhälsokunskap. *STORT prov naturkunskap B. Upp till körskolan med teorilektion+körlektion, hemma sent.
  • To: *TV:ns historia till samhällen. *Svenksa arbete klart och ska inlämnas. * Historia prov. Revie ridning
  • Fr: *Engelskaprov, *Prov kost och livsmedel samt studiebesök på slakteri.. *Körning April+Revie
  • Lö: Död. Köra April, backträna Revie. Förhoppningsvis hinna med att rida Splejdy för första gången denna vecka *ångest*
  • Sö: Panikplugg till måndag då det stora massageprovet är. Revie ridas skritt 1 h i skogen, April köras? alt. marktränas. Splajdy
Fy faan alltså! Lärarna är helt sjuka. När man vart borta 5 vrckor vill dom verklign visa att man ska komma íhåg att man faktist fortfarande går i skolan. Panik över Naturkunskapsprovet på onsdag. Inte läst sånna svåra ämnen sedan lilltiden på nyströmska. Menmmen, tycker det är skoj så.

Har också massa att berätta på hästfronten. Vet inte vart jag ska börja. Alla mår bra. Panik med att få på broddskor på Revie + April. Ringa hivis i morgon och hoppas han kan komma snarast möjligt. Brukar kunna komma inom väldigt kort varsel, så hoppas på att det har dojjorna på sig innan onsdag. Har insett att jag inte alls har tid till Splejdy, vilket jag mår väldigt dåligt över. Överväger ganska kraftigt att lämna ut han på foder, men vet att jag är skapligt kinkig med hem och person. Det perfelta skulle ju vara om Linda eller någon som fattar häst kunde ta han, men de växer ju inte på träd. Medryttare? Nej, jag vet inte. Har någon någon idé så dela gärna med!

Har också ridit in Revie :) Roligaste som hänt senaste tiden! Den hästen är så underbar att jag mår lite dåligt när jag håller på med Splejdy och dom andra. Inte så att jag gämför dom, men nu är inte allt uppbyggt kring Splejdy längre - flera har kommit in i bilden. Tror väl inte att han är avundssjuk, men man tänker ju så hela tiden. I alla fall så har inridningen gått helt problemfritt med Revie. Marktränade han häromdagen då det var helt kolsvart och har inte upplevt sådan känsla sedan jag löslongerade Splejdy sist i paddocken. Var i all afll kolmörkt och såd knappt Revie framför mig. Använde ljud hela tiden i början eftersom jag inte trodde han skulle uppfatta mitt kroppsspråk. Fel var det. Han är så känslig, så bara man tänker kommando känns det som det var för skar hjälp. Helt underbar!

Första gången jag satt upp på han så känndes allt också så himla perfekt! Han är ju inte så stor, men när jag satt där uppe kändes det som allt befann sig långt nedanför. Han gick med sådan stegring i gången, och det i kombination med den nya sadeln (bomlösa dressyrsadeln) gjorde att man kamnade i sådan centrerad sits att känslan var den som man kan förställa sig när maffiga hästar går i kraftig tacktande samling med deras spanksa ryttare. Rätt. Så himla rätt de kändes har jag inte upplevt många gånger.
Ridning, nej dansande i hög naturlig samling med min svart hingst.

Den hästen gör mig så lycklig. Är något magiskt med han. Han förstår mina tankar och allt känns bara så himla rätt! Aldrig upplevt saker med en häst som jag gör med han. Funderar faktist på att kanske läsa lite om Hemplflings metoder och ge det en chans, Tror det passar väldigt bra med Revie och hans personlighet. Varit väldigt kritiskt till metoderna innan, men när jag träffat denna häst så tror jag kanskle att det kan passa honom.

Med April funkar allt också på bra. Känner henne inte än och vet inte hur hon är och fungerar. Är i alla fall mycket mera självständig och oberoende. Men det är ju inte fel, fast upplevet inte detta att vara "på ett annat plan" när jkag jobbar med henne. Men en tuff brud som vet vad hon vill, är väl inte fel det heller. Är ju främst sänna hästar som jag har dragits till (tidigare?). Har nog fått mig en knäck efter allt detta med Starlight. Kan inte släppa det utan funderar allt detta OM. Kvällen innan 'det' satt jag och läste igenom hennes dagboksantackningar hela natten. 6 år där jag bara letade efter när och vad allt gick fel. Vill ha något att skylla på, anklaga, sparka och slå.

Känns lite som hästarna går i gråskala nu. Kan inte ta till mig dom på samma sätt. Tror jag kanske hade lagt av med hästarna om inte Revie hade vart här. Är han som är ljuspunkten i stallet nu. Med honom ser jag framåt och i färg. Har mycket att tacka den hästen för.

Sista dagen så tog jag massor av kort på henne. Kameran som bara blir sämre och sämre har aldrig lämnat så dåliga kort. Alla blev typ disiga och oklara. Vet inte om man skulle kunna fixa till dem med dessa bildredigerarprogram. Men hittade ett kort som jag bara älskar . När jag bläddrade igenom kameran så såg jag bara ett mörkt foto och höll på att radera det, men gjorde det inte. Sedan på datorn blev det tydligt och jag avgudar det. Så tacksam för att jag lyckades med det, för det visar bara allt. Det visar henne och hennes rätt jag.

Lägger ut några. Min dåliga kamer prestrera inte bättre, men en ny står på inköpslistan. Några kanske inte upplevs "fina", men enligt mig känns de så rätt.

image110

Älskar det fotot av henne.


Har inte orkat eller velat lägga upp foton förut, men nu när jag tänkt dela med mig av denna fina bara hackar sig datorn. Blir senare. Saknare henne, fast som ett fint minne nu. Hade ställt in mig på detta för ett r sedan. Arg ibland för att jag inte känner mera.Arg ibland för jag känner för mycket.




Idag är det också ett år sedan Sirocco togs bort. Kan inte fatta att det gått å lång tid. Jag som inte ens har fattat det än. Skulle lägga krans där vid allahelgonahelgen,men kommig inte för. Jag känner skuld inför henne.










Nej, nu är jag på det knepig humöret. Lika bra att sluta skriva. Ska väl börja fixa mat.

Over my head

..finns en gloria.
Jag har upp över den med allt jag ska hinna göra.

PANIK!

RSS 2.0