Was it a dream?

Alltid kvällarna då sorgen kommer. 
Varför?
Spelet. Följ inte reglerna - då vinner du. Annars förlorar du.

<Dead one's feelings>

Känner mig just nu såhär. Söndersliten i tusen bitar, kanske mera.

image35
Ska ge mig ut och springa nu. Lätta trycket för stunden.

BubbleGum

Kan det passa min blogg? Knappast, men får bli det nu ett tag i alla fall så det blir lite förnyelse. Lite "bubblegum" är jag nog i alla fall :)

För övrigt har jag hittat DEN bomlösa sadeln nu. Är den nedanför som ny kostar 6.500 kr, medans jag nu har fixat till mig en ny för halva priser, köpt hos försäljaren av sadlarna - alltså inget begagnat eller så :D Jag är verkligen en bra förhandlare! Ska nog bli affärskvinna tror jag! Har också hitta köpare till min älskade dressyrsadel som jag prutade sådant på när jag köpte den, att jag nu får dubbelt upp vad jag själv gav! Så på mina sadelaffärer kommer jag tjäna massa pengar, och dessutom få en bomlös dressyrsadel utan kostnad när bomsadeln är såld!

image34

Hero

Jag behöver en riddare i en skinande rustning.
NU!

Rubrik

Söndag nu och över en vecka av sommarlovet har gått, vad har jag gjort? Känns som dagarna bara har smält bort i en konstig dimma, "var det denna fredag vi slutade, eller var det verkligen förra?" Jag gör verkligen inget, är först nu som det känns som lovet är här, som man har kommit ifatt nu och är med i fas. Vaken för dagen utan några krav. Känner i alla fall att NU ska jag ta tag i saker, har massor som väntar på mig, och jag ska börja på topp och jobba mig nedåt.

Nu är det i byggarplaner här hemma; jag ska flytta! Känns bara som jag sakta kvävs av att bo här, ännu värre nu sedan lovet också. Bara orka med alla, jag har liksom delat hem med samma personer i snart 20 år - jag orkar inte längre med dom! I alla fall så revs en av bodarna i "lilla mye-hagen" av stormarna som vart senaste året, och den ska nu plockas undan. Så nu har vi pratat på att bygga en framtida gäststuga där, som jag ska bo i! Är fulla av planer och jag längtar så jag bara skakar av förväntan!

Varit länge sedan jag skrev här också, ska försöka bättre mig. Bara varit så mycket nu med midsommar och allt. Det som är så konstigt är att sommrarna är den tiden då man växer och upptäcker saker. Roliga och mindre roliga. Denna sommar så har jag redan växt och fått mera insyn i den impulsiva och kortsiktade arten Homo sapiens, också kallad "människa" i folkmun, som tydligen inte kan tänka så mycket längre än för stunden vad olika handlingar kan få för konsekvenser. A beautiful, so beautiful little lie. Känns samtidigt skönt på ett konstigt sätt. Sätta punkt för en berättelse, stänga igen boken och ställa den i en hylla. Där kan den sedan stå och samla damm. Någon dag kanske man plockar er den om man känner för det, men inte nödvändigtvis. Likt ett sår så kommer det läka, men ärret finnas kvar. För tillfället har jag plåster, så jag ser inte och påminns av det.

Ska också ta tag i mina tatuerarplaner också i sommar. Har sparat nästintill allt av ett års studiebidrag som jag ska spändera på mig. Har skissat och bestämt mig för att använda mina egna bilder, ska bara hitta rätt person för att utföra jobbet, för det ska bli perfekt! Funderar också allvarligt på ytligare en sak, men inte riktigt tänkt igenom det. Men varför ska jag göra det - jag är väl bara människa? Följa impulsen..? Kanske, får se. Förhoppningsvis är jag bättre än så.

Nu ska jag i alla fall ut och springa. Älskar att springa sena kväller. Finner mig själv då. Tyvärr har min mp3 gått sönder, och eftersom jag sparar kan jag inte köpa något ordentligt istället. Just nu har jag en liten skräpsak på knappa 60 mb, har 7 låtar i den och den är smockfull. Är en sådan som man får om man prövar att läsa ett företags tidningar os.v, och den har ett otroligt störnade blinkande av massa lampor.. Men men, det knastrar och hackar men musik kommer i all fall ut ur den!

Så, nu ska jag bege mig. Bara slänga på mig kortbyxorna istället för ridbyxorna och på med löparskorna!

Sweet, sweet summer!

SOMMARLOV!


Älskade klassen <3

image33


Running Revie

Var ute pa en liten tur med Revie häromdagen.. Körde precis som vanligt da han plötsligt stannar. Jag driver pa och han börjar backa. Jag driver mera och hardare, han fortsätter och snart är vagnen i diket och han bara fortsätter att plöja pa bakat. Vagnen tippar och jag flyger ur. Revie springer iväg hemat. Springer upp till grannen där han drar igenom en utemöbel och klamrar sig igenomen tjock syrenhäck med vagnen fortfarande efter. Tillbaka hem och in i stallet. Mamma far tag i hästen, pappa är da och hämtar upp mig.

Han fragar följande:
"Är du skadad?"
Jag: "Nej,inget allvarligt"
Han: "Synd, för glaset pa binkersen är sönder pa bilden nu efter att hästen sprang in i den"

Jag känner mig älskad av mig far och högt värderad.

Efterat sa han att han inte menade det, att han bara blev orolig. Orden har lämnat hans mun och natt mina öron och det gar inte att ta tillbaka. Nu är min hö. handled svullen och full med skrapsar samt att min överarmsmuskel är sa stel att jag inte kan räta ut armen mer än till 90 grader. Älskade far <3
Revi fick ett litet skrapsar pa vä has och ett mindre balltramp pa framhoven, men inget mera än dessa ytliga skador. Har fatt statt nagra dagar nu för aterhämta sig.

Jag vet att man inte far säga sa, men jag hatar han sa himla mycket ibland, och ibland är han världens bästa pappa!

Mitt värde = blinkersglas för 30 pix?

Running Badger

Igar gick jag och la mig vid 0100 och var sa himla varmt att jag inte kundesommna. Tog med mig mina saker och gick ut och la mig pa studdsmattan istället i bara nattkläder och ett tunnt täcke. Lag där och höll pa att sommna när det började regna, men orkade inte ga in igen. Slutade i alla fall efter ett tag da 2 katter höll pa och brakade, men efter att jag fräst till dom nagra ganger blev dom tysta. Sedan sa höll jag verkligen pa att somna när jag hör hur nagot kommer flasandes som en hund. Kollar ed ser inget utan hör bara tunga flasningar som nästan fräser lite. Ur syrenerna kommer sedan 4 grävlingar och springer intill kanten pa studsmattan - hade jag sträckt ner handen hade jag nog kunnat röra dem! Sedan lugnade ner sig och jag "somnade". Sov oroligt och gick in vid 0330 till min sköna säng.

Vaknade idag sedan av att Patrick aker iväg med moppen. Klockan visar pa 0830 och vid 0900 gar min buss. Tar 20 min att ga sa jag försöker inte ens. Sitter nu och pluggar och hoppas bli klar -MASTE BLI KLAR- och ska sedan ta moppen ner till lunch, äta och sedan rida islandshäst med klassen! SKOJ! Letade som en idiot efter mina gröna ridbyxor igar för att Lina skulle ha dem, men gav sedan upp och fick da reda pa att hon tagit hem dem när hon var här :) haha..

Nej, tillbaka om djupa tankar om allemansrätten! :P

Embrace you with open arms

"We are so glad we got to hang out for a few precious moments and talk with the wonderful European division of this army/family/movement/madhouse. You should all know that wherever you go now in this beautiful world there is family waiting to embrace you with open arms.

We love you all"


Förlat att jag har fastnat, men de skriver lika bra i vanlig text som deras latar <3 Detta är i alla fall ett mail till mig fran Jared Leto, se bilden <SLURP och SMASK> Är verkligen fast, jag brukar aldrig bli det, haha bara Linda som blir sadan ;) Älskar bandet och de har verkligen hjälpt mig.

image32



Chayenne var pa vaggeryd idag och gick löp. Kom 2:a pa nytt rekord fran 17.8 till 15.9! Var sa duktig! Hon börjar verkligen lossna nu och raden ser nu ut 5-4-5-2! För övrigt haller jag pa och fa panik da min trogna mp3 har gatt sönder och jag nu kommer fa sitta pa bussen och lyssna pa fjortisarna :P

Nu ska jag i alla fall plugga tills jag stupar tills imorgon, da ska vi ut med klassen och rida islandshäst! Sedan vanlig dag tisdag, onsdag fotbolls- (läs poker-) turnering för varan del. Torsdag är väl vanlig och fredag slutar vi!!

Pluggnatt

Beautiful Lie

Orka skriva, känn pressen.

Trött, trött, trött - ganska sleiiiten. Fullt upp i helgen med no time for me. Patrick kör debutant i morgon i folkrace, tror jag ska med (verkar som det) + att jag har stallet och ska ta 4 hästar. Söndag ska Chayenne tävla = madde är stallslav. Är negativ idag och kokar inombords, längtar att ta ut det pa speciell person. Hade lediga idag i skolan, fast jg vart där och skrivit 2 prov. Haft världens panikdisskuession med Emma om träningsläran. Hon sa att jag hade huvud värre än hon nagonsin sett att läsa in och fa saker att fastna "dina provn är som att läsa direkt ut ur boken". I alla fall sa missade jag ju över halva 1:an da det var mestadelen av den praktiska, och ville jag ha MVG sa ska jag halla nagra lektioner med nästa ar ettor, alltid sa jag - allt för DET ;) Beroende?

Skrivit världens furderingsgrej om mig själv idag, fast vet inte om jag star för den och lever upp till det. Ska läsa den igen, sedan kanske den läggs upp här. Varit sa förbannad idag ocksa, ni vet man bara vaknar och känns som man ska sla ner nagon närsom. Cyklade i världens fart till badet (8 km dit och hem) simmade ganska länge, var varmt och skönt; 23 c och sedan hem, sprang sedan 5 km och trodde att jag skulle jobba bort ilskan, men är bara värre. Ska ga och lägga mig tror jag, fast kommer inte bli sa enda. Far lyssna pa nagra latar fran mina älskade sa blir det nog bättre <3 Dagens citat fran lat fran dom;

"Everyone who's lookin' at me
I'm running around in circles, angry
Acquired desperation's building high
I've got to remember this is just a game
 So beautiful, beautiful, it's a beautiful (lie)
So beautiful, beautiful, it's a beautiful (lie)
So beautiful, beautiful, it's a beautiful (lie)

So beautiful, beautiful (lie)
 
It's a beautiful lieIt's a perfect denial
Such a beautiful lie to believe in
So beautiful, beautiful

That makes me"


RSS 2.0