A Beautiful Lie

Tråkigt att inga har kommenterat mitt tidigare inlägg.
Folk kanske inte är vana att det börjar skrivas lite oftare här :)

Igår var det nog som de flesta känner till Viks8:an. Jag var inte och kollade, hade fullt upp med stallet och pollisarna för vi skulle bort senare. Alf fyllde 50 år i slutet på veckan och han skulle firas! Alltid tyckt så mycjket om han, och gör fortfarande. Han har sett och upplevt så mycket och har enda sedan jag varit liten sett upp till honom. Han är en bra människa och hoppas han får en lång och lycklig framtid.

Var lite släktingar där också, överlag kan jag väl säga att jag intekände igen flera än Jonas, Alfs lika snälla och rara bror. Men efterhand började man komma underfund med vilka som var vilka och alla namnen man har i huvudet fick också en bild. Tycker det är så häftigt med denna släktsidan att alla är så pigga och hurtiga. Lilly, älsta av syskonparen måste vara över 80 och haltade runt med sin käpp, fast likväl var hon med på groggartagen. Jonas är väl nästälst och sedan Lise, men de var alla med på noterna! Tore, Lises man har jag alltid tickt sett lite otäck ut med sitt långa vita hår på den halvskalliga huvudet, men han har sett lika dan ut i 30 år! De är så hurtiga och kloka, släktens stålthet det syskonparena! Synd bara att farfar inte "tillhör" dem längre, något gammal gräl som gjort att han är helt avstött från resten.

Jag glömde kameran vilket jag är väldigt arg på mig själv över, vem vet när man träffar dessa nästa gång? På begravning? Usch så klantig jag var som glömde den!!

Jag skulle också vara fyllechaffis på kvällen (vet att jag inte har körkort). Fast blev inte så många resor, körde hem mig och Patrick och sedan ringde mamma under morgontimmarna, men jag tror nog att jag sa att jag inte orkade i min nyvakna dimmiga värld. Stackarna, har inte hört hur de kom hem än.

Jag hade också på mig något som jag köpte sist som jag faktista aldrig trodde jag skulle använda! Tog den lila polotunikan! Inte min färg men blev lite bra i alla fall tyckte jag. Till det hade jag svarta bommulsbyxor, svarta pumps och stora lila pärlöronhängen. Tyckte det blev uppklätt utan vara överdrivet. Fick många komplimanger om mitt hår, typ alla handlade om om det inte var löshår.. Men det är det inte, och efter nogranna undersökningar trodde de mig. Men hal blivit riktigt lånmgt sista tiden och vet inte om jag vill ha det såhär.. Ewonne som hade superlångt brunt lockigt hår (typ mitt drömhår) hade klippt sig kort och färgat svart. Var supersnyggt! Hon skulle klippa av det yttligare 10 cm också..

Men men, kommer bild på mig för att visa att jag kan ha på mig en lila polotunika ;)
Vem hade trott det?

<----Kollar nog upp lite, så dra bort några cm.

Snygga bilder mitt i natten på toaletten ;)





Idag ska Revie ut och jobba, tror jag sitter upp idag och rider lite backe. Sen ska Splejdy ut och dressyrträna, ska fota han för han är så fin med sin utrustning! Måste städa rummet också.. Blä för det!

Operation imorgon. Hmm.. Ja, kanske dröjjer lite på inläggen här nu då framöver.

Pi"sb@jszZ%%f#ck!

Dreaming Future

Jag älskar att drömma om framtiden, och gör det alltid då det inte är något annat som snurrar i den där virriga bollen. Jag hoppas verkligen att jag inte tänker på det för mycket så det blir motsatt effekt. Ni vet, som när man önskar att man hade långt hår, och när man har det vill man inte ha det osv. Tänk om jag uppnår mina drömmar och bara ångrar allt och vill jobba på Ica? Hoppas inte..

I alla fall så är jag inne i de olagliga tänkarbanorna just nu och har varit sedan 04.47 då jag vaknade i morse av världens oväder. Om jag ska lyckas måste jag utveckla allt. Revie är snart färdig och om lite mera än ett halvår ska jag starta igång < allt >. Jag vet inte hur jag ska formulera det, lättast är väl att säga att jag har funderar på att skaffa en häst till.

Förstår precis vad alla tänker. Men jag måste sattsa för att lyckas med detta som inga tror jag kommer göra. Har hittat ett supersnyggt sto f -05 som kostade 40.000 kr, MEN blivit kraftigt prissänkt pga seperation och uppdelning av gård. Detta är ett "insidertips" som jag fått, för hon står fortfarande ute för det gamla priset. Pga prissänkningen har jag råd själv till henne för sommarjobb och provitionen på Chayenne - och hon verkar grym.             
 
Vet att det kommer bli tuffare nu när vintern och mörkret kommer, men vissa chanser måste  man ta. Jag vet vad jag vill och att vägen dit är tuff och hård, jag vet det. Men jag vet också vad  jag tror på och vilket koncept som jag ska använda mig av. Jag tror att jag har det som krävs för  att lyckas som andra inte har. Och dit kommer jag aldrig med en häst. Med två så blir det  genast mycket mera och större.

Jag har kretsat runt dessa tankar en längre tid och hela tiden varit inriktad på en hingst till. Gillar psyket och hur dom är i sättet. Ston däremot har jag nog aldrig haft så superbra relation till över lag. Tjuriga och stroppiga är väl synen jag haft på dem. Men samtidigt vet jag att Chayenne kommer bli ensam när Starlight ska tas bort, och splittra på Robin och Splejdy för att en ska gå med Chayenne och den andra Revie tycker jag bara skulle vara för synd. Splejdy och Robin är sånna superkompisar och ingen av dem förtjänar det. Chayenne har ju också trivts mycket bättre med ston, det märks på henne.

Men tror att denna tjejja kan vara annorlunda. Står att hon är tuff och vet vad hon vill, vilket också ägaren sa till mig. Måste erkänna att jag gillar mycket bättre att jobba med självsäkra och tuffare hästar, än stirriga och nervösa. Tanken också var att hästen självklart skulle vara fux, mörkfux. Men mörkbrun är väl nära nog? Dessuton så spelar färgen ingen roll i praktiken, och ska detta ske så är det inte längre bara en dröm. Jag är inte nöjd med hur mamma har sitt upplägg på Chayenne och känner att jag vill skilja mig från deras. Revie + April skulle vara perfekta starten för mina drömmar är jag övertygad om.

Ska man vinna måste man ju Chansa - eller hur? Gör jag inget åt mina drömmar kommer dom ju aldrig att bli just något annat än bara drömmar. 


Förrgår vart det till söderköping och vagn för lilla Pandora! Måste säga att det är en mycket klok ponny och jag var stolt över den stora skillanden som Amanda, Maria och Paddisen hade genomgått! Stor skillnad och det märktes att det hade blivit gränser satta. Var i alla fall inga problem med vagnen - gick superbra! Sedan blev det pannkakor, och tror nog att det är Marias stora specialltiet. De var jättegooda.

Sed så hyrde vi film och ibland är det verkligen konstigt hur man kan missuppfatta en handling som står på baksidan. Filmen var väl inte som vi trodde den skulle vara, men helt okej tyckte jag.
____________________________

Pissarg idag också, opertionen blev inte av igår. Vart nervös och tänkt i en månad på detta. Beslutet om operation togs i juni och ta mig fan inget händer! Fattar dom inte hur det påverkar folk psyksikt med massor av lovord de inte kan leva upp till? Min inställning var att allt skulle vara klart sommarlovet innan 3:an och så kommer allt detta. Jag kommer väl inte bli klar innan hela 3:ans år.

( Inflik i texten:  Jag körde förövrigt hela vägen, gick superbra och det var storstad! Inga fel)

Allt är bara stort jävla skitsnack.

Hade tiden nu i slutet på september, och när vi kommer till Linköping så har dom inte tid, utan vi ska få en ny tid om några månader - jag har ju väntat i ett halvår! Pappa blev så arg när vi ringde och berättade, så han ringde dom så tiden flyttades till måndag nu. Stackars den människa som hade oturen att få ta det samtalet.. Samtidigt slyttades mina tandläkartider från början av oktober (1+8:e) till slutet av november. Dom ser mig bara som något namn i en jävla jornal - att jag påverkas bryr dom sig ju inte om. Ett år är det sedan förra operationen - inget, INGET har hänt under detta året.
ALLT DENNA SKIT SKULLE VARA FÄRDIG NU!

Är så arg och besviken.
Ingen kan föreställa sig eller förstå.

Disig Ko

Disco

Var till start med Chayenne igår. Såg riktigt bra ut efter att några hästar strukit sig. Häst nr 15, Urbino Hornline såg dock ut att vara klass för sig. Det är också Diederick som har den, min gamla arbetsgivare.. Jag putsade så dant på Chayenne innan, det riktigt glänste om henne. Klippa svans, nacke, flätade in hennes röda band och en fläta i pannluggen. Matchande det röda bandet med hennes sin vanliga röd/svarta walsh tävlingsgrimma med grimskaft i samma färger. På benen hade hon nytvättade vita långa lindor och täcket var svart med rött kantband. Oljade också hovarna för synens skull, något jag aldrig gjort tidigare!
Hon lyste.

Ville verkligen visa upp henne för Diederick och dom, att också våran häst är en fin häst och hon kan. När hon skulle värmas var han samtidigt ute och värmde Ubbe, och Chayenne såg så fin ut, trotts att hon pullade så dant att Roger låg ner i sulkyn. Banan var lätt, skorna rycktes av och allt var bäddat för att verkligen gå vägen. Pappa var med vilket han inte alltid är, och då känndes verkligen att nu gällde det. Han stod och viskade med henne inne i boxen med huvudet lutandes mot hennes panna. Det han alltid gör med dom innan start, sedan ska de lämnas ostörda för att ladda.

Chayenne laddade verkligen. När man har sett hur Robin laddade då han bokstavligen såg ut att stå och sova med benen spretandes åt alla håll för att hålla balansen ser hennes laddning inte märkvärdig ut. Men hon stog lugnt och stilla utan vevandes med huvudet och nervösa steppningssteg. Jag tror att vi alla var lika nervösa, och när Roger tog henne för att ge sig ut till loppet sa han "det börjar bli allvar nu". Alla tänkte nog samma sak, hon är påväg uppför och man hade förväntningar nu. Ingen uttalade orden bokstavligt att idag kommer det gå vägen, det ger ju otur, men alla tänkte det.

Jag gick bort till målrakan som jag alltid gör, och idag med kameran med mig. Kom precis bort innan de ropade ut till att samla volten. Såg Helena (Diedericks tjej) och hälsade snabbt. Hon som jag önskade innerst inne att det inte skulle gå vägen för i loppet.  Hästarna kom förbi, alla i en sammlad klunga mot starten och känslan när vibrationerna i marken når än och hjärtat slår hårt i bröstet är obeskrivlig. Chayenne hade börjat lugna ner sig och steppade på så lätta steg förbi. Hon svävade fram, bara vidrörde marken snabbt och lätt som en mjuk vinpust innan hon åter hade hoven långt utsträckt.

Alla som sett Chayenne vet att hon är en liten försynt dam som inte tycker så mycket om något. Allt är okej, men inget är bra. När hon tycker att något är mindre bra visar hon det genom att tjura ihop, är det okej är hon likgilltig. På banan däremot äger hon hela universum. Steppar fram, manen flyger och den röda flätat lever sitt egna liv i fartdraget. Den röda bröstan med vita och svarta detaljer är på, selunderlägget som är svart/vitt/rött och vagnen i samma färger.  Rött passar henne bra mot den svartbruna färgen som hennes kropp glänser i.

Hon startar med 20 m tillägg idag, vilket hon bara har gjort en gång innan då det blev startgalopp som fortsatte i ett halvvarv innan Roger fick ner henne i trav.
Volten samlas och hon är det som leder andravolten, vilket gynnar henne som är snabb ut.  Volt passar henne bättre än start  bakom bilen just eftersom hon är smidig och snabb ut, medans det tar mera tid för de andra. Förhoppningsvis ska hon plocka tillägget snabbt, troligen redan innan 100 meter kommer hon vara ikapp. Jag förbereder kameran då jag skulle filma. Ser i den hur de voltar och sedan när starten går. Hon är snabb ut. Riktigt snabb.

Man hör bara hur dånet ökar ju närmare de kommer. Vibrationerna i marken och när speakerns gälla röst knastrar i högtalarna. På håll är det svart att utskilja Chayenne bland de andra eftersom andravolten redan är i kontakt med det andra. 15 hästar i en stor klunga rusar fram. 2 hästar få start galopp, Chayenne ingen av dem. Men hästarna är instängda och kommer inte ut, för utanför ligger ett spår av hästar som letar luckor att smita in i. Chayenne är bakom den ena av dem när kusken rakst bromsar för att komma ut bakåt. Chayenne som är så känslig i munnen galopperar direkt när Roger plötsligt få ta upp henne och hon ställer sig inte utan far fram i en hysteriskliknande galopp när Roger får vika ut i spåren för att få bort henne från de andra hästarna.

Hon går ifatt de 500 meterna hon tappade och var nästan ansluten till fältet igen, men var inget att begära mera av henne sedan. Så blev en diskning och vinnaren blev självklart häst nr 15 Urbino Hornline som tog sin 3:e raka seger.


Jag gick därifrån med min kamera och log ett tillgjort leende när jag gratulerade Helena. Allt som var bäddat för ett perfekt lopp sket sig totalt.
Och den som det var mest synd om var Chayenne.


-------------------------------


För övrigt idag så vet jag inte ritigt vad jag ska kalla detta. Försov mig och skulle ta senare bussen ner. Skulle bara ha 2 lektioner då som vi inte skulle göra något speciellt i eftersom vi kommer vara borta 5 veckor innan vi har dem igen, så jag sjukanmälde mig. Skulle bli ta längre tid att bussa bram och tillbaka än vara i skolan typ, så så busig var jag idag. Känner mig inte helt hundra heller, ont i halsen och fryser, så blivit massa te-drickande. Haft väldigt tråkigt också, så lekt lite med kameran som alltid roar en rastlös själ. Blev mycket flum. Med min tekopp, tights, brors tröjja och brors dator har jag dock kunnat fördrivit tid och ska nu fortsätta.








I brist på annars har jag också kopierat en sådann häst fjortissak som alla gör på bilddagboken. Döm mig ej, visa förståelse för hur uttråkad jag är.

Utsidan
(x) haft rosa hår - var troll med rosa hår på maskerad en gång i tiden :)
( ) haft blått hår
(x) haft svart hår
(x) piercat mej - min näsa är sönderstucken, fast de satt inte länge
(x) burit en svart klänning
( ) inte duschat på en vecka - hoppas inte..
(/) haft tuppkam - försökt men aldrig lyckas
(/) tatuerat mej - inte många som sett, men jag har 3 prickar på vä hand; tro, hopp, kärlek.. Men ska göra en i höst nu!
( ) hatat mitt utseende -  nej, tycker om mig, men har ju inte alltid de bästa dagarna.

Insidan
(x) ljugit för en kompis
(?) varit ensam - har inte alla varit ensamma någon gång?
(x) blivit missförstådd - alltid
( ) känt mig som en utstött - nej, men missanpassad har man väl känt sig
( ) känt som om jag håller på att dö
(-) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort - avlägsna tider, alla har väl gått igenom fjortistiden
( ) sett någon dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(/) tror på spöken - vet inte
( ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam - haha, nej ÄLSKAR det :D
(/) varit i knytnävsslagsmål - halvt om halvt
(x) rymt hemifrån - gjorde väll vi alla som mindre när man blev arg (eller jag i alla fall, impulsiva barnunge)

Droger av diverse slag (alla bara fjortistest!)
(x) rökt en cigarett - "peppar-kaaaka"
(x) rökt en cigarr - man ska ej halsblossa dem :O
( ) rökt pipa
( ) rökt vattenpipa
(x) snusat - test
(/) varit hög - minns inte helt
( ) spytt på fyllan
( ) varit bakis - aldrig vart så dragen
( ) spytt i en bar - inte vart vart på någon än, men snart!
( ) spytt dagen efter

Sex & kärlek
(x) varit kär
(x) dumpat någon
(/) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) hånglat med någon av samma kön
( ) haft sex med någon av samma kön
(x) hånglat med en främling
( ) haft sex med en främling
(/) älskar eller saknar någon just nu
(X) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
( ) gått fram till en främmande & frågat efter en kyss
( ) blivit tillsagd av en främling att jag är het - inte just ordet "het", vem använder det? Skulle bli avstött direkt i alla fall
( ) hånglat med en polare
( ) hånglat med minst 5 pers på en kväll
( ) varit otrogen

<personliga frågor raderade för min och din bekvämlighet>

( ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus - haha, måste veta vad man köper så det duger?!
( ) varit kär i en lärare
( ) gått på en blinddejt - skulle vilja testa det någon gång!
( ) legat med en medarbetare
( ) blivit dumpad

Övrigt
(x) skolkat
( ) blivit avstängd från skolan
(x) flugit - plan? Ja, till Cypern en gång i tiden
(x) ätit sushi
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te/kaffe-party - kanske skulle vara dags att föra in tépatryn?
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) fuskat när jag spelat spel
( ) somnat i skolan/på jobbet - varit nära..
(x) tittat på en solnedgång
(/) betalat för mat med bara mynt - glass?
(x) rört en orm - på ett sådant ställe där de har massa sånna djur, ingen vild :O
(x) blivit kittlad
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
(x) haft kramp - typ varje natt i mina bajsvader
(x) dansat i månljus
(/) varit vilse - inte panikvilse, bara lite borta
(x) simmat i havet
( ) sjungt karaoke - i mina mardrömmar bara..
(x) busringt
(x) blåst bubblor - med både saliv och såpbubblor :)
( ) förstört en fest - hoppas inte. Kanske om jag vart på dåligt humör då.
( ) kysst en spegel - tror jag inte
( ) fastnat med tungan i metall
(x) suttit på ett tak
(x) tagit smärtstillande - vid operation, aldrig i något annat syfte
(x) åkt släde - många vilda färder
(x) stannat uppe hela natten
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet - öhh? Något konstigt med det?
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna - mys
(x) klättrat i träd - är klättermästarinna
( ) hoppat i en lövhög
(x) sovit under stjärnorna
(/) brutit ett ben - tror faktist att jag bröt några fingrar en gång, men kollades aldrig upp. Självläkning för hårda människor ;)
(/) sett en del av mej själv brinna - vante, räknas det?
(x) svimmat
(x) fångat en fisk och sen ätit den - ej rå då, men tillagad
(x) fångat en fjäril - tyvärr
(x) skrattat så mycket att jag grät - haha, alltid :D
(x) gråtit så mycket att jag skrattade - när det slår slint i huvudet så gör det
( ) fuskat på ett prov
( ) använt ett falskt id
(x) skrikit tills jag blev hes - tävlingar och så
( ) badat i en fontän
( ) glömt någons namn - hoppas inte
(x) sovit naken
( ) haft en Britney Spears-skiva - faktist aldrig haft det
(/) haft en trädkoja - blev bara halvklar. Eller såg ut bilka träd som skulle vara med i den. Fast haft en under en gran!
( ) spelat kyckling  - bara gris..
( ) blivit arresterad
( ) fått sparken
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på - inte pool, men sjö
( ) varit med i en jordbävning
(x) varit i en bilolycka- minns den som igår..
(/) byggt en kärra - lådbilskärra av en barnvagn :D
( ) kysst en fisk - blää
( ) varit en cheerleader
( ) blivit rånad
( ) sovit på en parkbänk
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) hoppat från en bro
(x) sjungit i duschen - alltid
(x) drömt att jag gift mig med någon - många gånger
( ) åkt fritt fall i kjol - aldrig åkt det, men vill! Bara vart på sådant där en gång i Danmark i 6:an. Litet ställe bara..



Tusen stärkande kramar och du verkligen läst igenom dagens fluminlägg!

Morgonstund har Guld i mun

Mor och far har varit bortrest sedan fredags och kommer hem troligen ikväll. Detta skule inbära att Patrick och jag skulle ta hand om hemmet och djuren, men det läses Madde ska ta hand om allt. Idag har jag trots allt tagit en riktig slappardag och inte gjort mera än släppte ut de hästar som går inne; Chayenne, Starlight och Revie och sedan fotat boysen lite. Blev jättemissnöjd med kamera idag, blev oskarpa bilder. Vet inte om jag måste putasa den eller något, annars blir det väl att köpa en riktig fotografkamera eller nått ;) Alla inställningar inställda på *** så borde vara bättre!

Min dator flippar jämt ut när man ska lägga uppfoton, så blir bara smakprov på Revie som jag verkligen tycker är fantastisk! Kolla bara skillnaderna!

23:e Spetember
image70
image73image74

April
image71
image75
image76



Är det inte bara helt enkelt fantstiskt? Idag bara lyser det om han! Hans päls kan man spegla sig i, han har en bred blaffig hingstnacke och hals - och hans bakmuskler! Han har verkligen en kropp som matchar sin personlighet. Han är helt otrolig, vilken häst! Han är så otroligt snygg, och vilken förändring på så pass förhållandevist kort tid! Att gå upp i hull OCH samtidigt satt sådanna muskler! Wohow!

Han kommer bli något. Han kommer bli NÅGOT. Jag känner det och vet det, han är mera än bara vanlig.






Igår var jag till Västervik med Babzan, Patrick och en kompis till han. Jag fyndade och shopade så det inte var sant! Tror jag hittade allt innom min planerade 500 kr budget!

* Skor (Blend tygskor, låga)
* Svarta stuprörsjeans
* Väska, grön tygväska som jag letat efter så länge!
* Blå/Lila polotunika klänning med stora fickor fram, inte min färg, men billig och söt modell
* Träningsgummiband, ska börja hålle lektioner i styrka så måste vara toppstark!
* 4m fleecelindor vinröda

Tror det var det, och jag är väldigt stolt över att jag ofta kan hitta sånna fynd!



Nu ska jag äta lunch, tror det blir en micromat ;O Sedan lite TV och plugg. Sen mocka, rida Splejdy, köra Revie och massera Chayenne. Hon ska ut till löp imorgon, blir till Mp och ser ganska tufft ut. Diederick och dom ska dit med en i samma lopp som har 2 raka vinster och kanontider. Tror nog att han tar det med förhoppningsvis Chayenne tät efter ;) Är medeldistans + att hon har 20 m. tillägg. Hon har gått bäst på kort distans, men hon har utvecklats mycket sista tiden så hoppas att det går vägen! Har ju 2 st andraplatser och en 3:e plats de senaste 5 starterna + att hon slagit sitt personliga rekord i dessa 5 starter. Med en vila och sedan loppet förra lördagen (2:a) hoppas vi att hon är påväg att riktigt blomma ut!

Sedan är det bara ti + on kvar, den sistnämnda ska vi ha skoljoggen och sedan något på kvällen. Studiedagar to + fr och jag måste få reda på om jag skulle till sörping eller inte. Sedan är det praktiken och jag vill ha flera kunder som vill ge sin häst en massagestund! Tänkt mycket på priser och tycker att 80 kr kanske är lite väl och bestämt mig för 50 kr. Med tanke att detta är bara är 10% av vad en massör tar och jag har masserat och pluggat mycket om det tycker jag inte att det är så blodigt för <1.5 timmes massage, visning av stretching + magnetpaddar under tiden. Om någon misstycker hör gärna av er. 

Ska ät nu och hörde att Patrick startade micron. Kan lova att han inte tänkte så lång att han tog med en till mig också. Bler riktig flöthelg detta! Donken och Pizza igår och sedan micro idag! Woops, blir till att ta sig en riktig träningsstund ikväll! Kundmassage imorgon också.. Usch, blir jobbigt!

Take care

Katten Strof

Precis haft prov.
Skrev längst.
1 timma och 30 min.
Ovanligt^^ Varför är jag -dryg-? Vartför känner aldrig min hjärna för att stänga på locket? Inte undra på att den börjar nå sitt bäst före datum.

Blev precis lagom att jag missade 1:a bussen hem med en timme i marginal, och är nu en timme tills 2:a bussen. Men tror att min buss hem idag blir madde-övningskör-volvo-trött-far-sittandes-intill. Bäddat och klart för en katastrof, precis som det typ har vart de senaste gångerna jag har kört. Vet inte vad jag håller på med, sitter typ och slappnar av så dant att jag blir slarvig. Menmen, är väl snart dags för körskola. Vart?

Är riktigt grymtt kissnödig också. Fast tror att mycket är för att det är snorkallt här inne. Sitter ensam io dagtorsalen med 12 platta tomma skärmar lysandes. Känns som jag är ensam på hela skolan nu. Tyst och tomt. Fast ganska könt också. Hemma är min dator konstant kidnappad och man har inte en möjlighet att få sitta med den några minuter innan de klangande klagande orden kommer; "är du klart snart", "hur lång tid har du kvar", "OHHH GUUUUUD" följt av höga suckar, fjortismusik upptryckt i örat och de mest fansansfulla irrationsobjekt som finns. Man orkar inte med det, och jag hoppas snart att min brors dator är fixad.

Jag känner mig punkterad, som hjärnan håller på att rinna nerför ryggmärgen eller nått. Haft tuff dag idag, ännu tuffare föregående dag/natt i förberedande till denna. Just bara eftersom jag är sådan sista-minuten-person.

* Historiaprov
* Inlämning flodkulturerna
* Tankar om de 150 årens utveckling inom arbetssäkerhet
* Muntlig redovisning om krishantering
* Prov i kris

Kan erkänna att det vart många energidrycker och lite sömn igår. Men tror nog att jag har gjort dagen väldigt lyckad prestationsmässigt ändå. Känner bara det att aldrig någonsin vara borta en tisdag i fortsättningen, för blir döden till den efterkommande!

Idag när jag kommer hem ska vi fortsätta med rakbanan också. Vi håller på och gör den i ordning och den blit riktigt snygg nu! Var ju inte nere igår, men nu ska det bli gräva och såga av.. För övrigt med pollisarna (måste-ta-upp-punkt)

Väldigt var jag skriver-ihop-bildande-ord-idag!
 
Oj, tillbka till ämnet! Chayenne gjort start i lördagsi Örebro! Var så superduperduktig! Kom 2:a som var jättebra i det motståndet, men det bästa var sättet hon gjorde det på. Tidigare har hon alltid behövt gå i ryggar och ha draghjälp tills de sista 300 meterna. Med det menas att hon alltid gått innerspår och aldrig har kunnat gå i dödens (utvändigt om ledaren) för det har bokstavligt latal varit döden för henne. Sedan bara orkat (viljat) gjöre en spurt på 300 meter max. I lördags gjick hon medeldistans vilket var länge sedan, brukar gå kort som är en halv km kortare.

Men hon var med ut och slogs om ledningen, dock kunde den på innern hålla henne ute - och till våran fasa hamnade hon i dödens! Där låg hon hela loppet och avslutade de sista 500 meterna med att spurta och kämpa hela vägen in i mål! Hon var super. Hon var perfekt! Hela vägen ut från banan steppade hon så nöht, under avselningen, i duschen, hemma var hon monster mot Starlight. Hon var stjärnan och hon var väl medveten om det!

Med Revieponken var vi till Mp i torsdags. Han var monster att lasta, slet sönder en grimma och huva i transporten innan vi ens hade fått på vagnen där bak! Blev byta och trixa, sedan iväg. När vi kom fram och skulle lasta ur så fick han panik av någon anledning och for så dant att bilen nog rörde sig framåt en meter trots superhandbroms. Efter ett tag så var det hela helt borta igen och urlastningen gick utan problem. Sedan körningen var han superduktig och sprang 1.35, förra gången var det 1.50! DET är mycket när man brukar snacka hundradelarna! Men är en bit kvar, men vi kämpar vidare! Hem var han för övrigt den vanliga coollugna pollen som inte brydde sig om något.

Han ska körad idag också - och gick inte igår.
Intressant
*smile*

Red Splejdyponken i förrgår och jag måste säga att det måste var den mest känsliga och förstående hästen i världen. Red i bara repgrimma och repet och han lyssnade helt på vikten. Sådan känsla som jag upplever med han gör jag aldrig annars! Han är så klok och känner mig så bra. Låter så dumt när det "bara" skulle vara en häst, men utan han är jag inte hel - jag fungerar inte. Han gör mig till en sådan mycket bättre människa och jag kan inte tänka mig ett liv där inte han skulle finnas. Ser fram mot hösten/vintern nu när vi alltd sätter igång med hårdkörningen.

Funderat i många dagar nu att jag ska sitta upp på Revie. Vet inte varför jag håller tillbaka? Men tror att jag gör det i morgon när han förhoppningsvis fortfarande är lite trött efter denna tur som blir idag!

Så sprallig och på bra humör, även om det var ännu bättre igår! Tycker verkligen synd om alla i min närhet då, jag bara pratade och pratade :) Lars-Åke fick panik på mig på massagen, skrev 6 namn på skelettet på 2 h. Blev bara prat och hårsnoddsskjutande, som jag för övrigt var 1 cm från att träffa Lars-Åke med i ögat under kundmassagen! Woooops!

Bara denna veckan nu som är kvar + må.ti.on nästa vecka! Sedan studiedagar, 4 veckors praktik och höstlov!
På praktiken ska jag dock massera hästar och alla är välkommna till att beställa tider! Väldigt förmånerliga priser (tänkt 80 kr ink. speciella RIKTIGTRIKTIGA magnetpaddar - starkare än back on track som ej innehåller magnet + specell massageolja)  eftersom det är praktikmassage, samtidigt förhoppningsvis enorm skillnad för ryttare och häst! + Visning av mängd stretchövningar om intresset finns. Jag märker VERKLIGEN förändring på mina egna och andra hästar jag masserat. 1-1.5 h.

Masserade för övrigt Revie i helgen! Roligaste hästen jag någonsin har masserat! Trots att det "bara" var en månad sedan sist var det fortfarande väldiga spänningar runt 3:e, 4:e halskotan, bog och ländet. Men vad han njöt! Sucka, tugga, slicka, gäspa. När jag masserade bakbensmuskulaturen trodde jag först att han skulle sparka, men han började sträcka ut bakbenen och stretcha sig själv! Han var så rolig och aldrig fått sådan respons från en häst som helahelahelahela tiden höll på :) Han var i alla fall ingen vekling när det gällde tåla tryck (Chayenne i jämförande tanke ;) ) Bara tröck emot ännu mera och ville ha ännu hårdare!

Nu så ska jag skriva ut lite papper.
Ska försöka uppdatera bättre och ha det såbra!





Puss och hej - vegopastej

RSS 2.0