Hugos

Roligt värre, haha.

image145

Grattis!

GoodNight bekymmersfria tider

Ska lägga mig snart nu.
Tråkigt att man inte får några kommentarer längre, förr var det alltid flera stycken.


Gör mig glad nu :)



Är sugen på sweizernöt, gurka och sol!


Kollar på Xena, mitt absoluta favoritprogram som barn. Ville vara som henne och vara ute och kriga. haha, gick runt med mina egengjorda svärd och pilbågar och tränade att skjuta prick från ponnyryggen och göra trix. Tur att ponnyn alltid var så snäll (lat kanske är bättre ordval) som aldrig tog ett snedsteg.
Bekymmersfria tider.


Pretty in Red


image107r gillade jag verkligen mitt hår. Luggen och den mera röda färgen. Men vet inte om jag vill ha lugg igen som bara ligger bra när den själv vill. Orkar inte det. Kanske skulle permanenta som jag tjatat om i några år. Bara ha stort busigt hår utan göra något. Men är ju bara det att historien kommer sluta i stora dreedstovor. Kankse sattsa på det istället?

No Focus

Usch, ibland blir jag bara så himla ledsen. Alltid på kvällarna som det kommer, sedan bara fortsätter det under natten. NU känner jag mig glad och lycklig, nu är jag fri att göra precis vad jag vill så varför fortsätter det kännas såhär?
Lättnad, det är det jag känner.
Likaså saknaden, ensamheten.

Party imorgon i alla fall, träffa sörpingsborna vilket var ett tag sedan nu. Synd att det inte har blivit så ofta så man lärt känna alla mera på djupet. Sedan ska det vidare till stan och det vägs väl lite mellan Palace och Hugos, men jag tror jag hoppas på det sistnämnda - men det är upp till födelsedagsbarnet :)

Måste göra något med mitt hår. Behöver färgas, klippas och få en frisyr. Misshandlar verkligen mitt hår och skulle nog ha det kort. Men det får fortsätta och gro som ogräs, tycker bara synd om frissan som kommer få fixa det. Men nu har jag i alla fall sparat ihop till en helrenovering för det, får se hur resultatet kommer bli sedan.

Har blivit så fattig sedan körkortet nu. Eller, har ju bara behövt tanka 2 ggr än men kör ju tills lampan lyst i några mil så blir ju så mycket då på en gång. Men ska börja åka så mycket buss som möjligt nu igen, kanske börja som fyllechaffis och få lite på det? haha.. Nej, men ska väl börja jobba lite snart igen. Men är mycket som ska fixas innan studenten nu. Hade 2 historiaarbeten som jag tänkte skriva under lovet och har inte ens kollat på dem. Har verkligen tappat mycket sista året känns det som, men är ju ett tag kvar tills alla rester ska vara inne och projektet är ju snart slut vilket ska bli så himla skönt!

Studenten.. Visst är jag duktig på att hålla röd tråd genom inlägget? ;) Känner verkligen det. Men studenten, är verkligen med ångest och ett stort NEJ som jag går mot det. Visst ska det bli skönt att slippa skolan med provn och läxor, men kommer bli sådan stor (och negativ) förändring känns det som. Det är ju först nu som de flesta i klassen verkligen börjar fungera och jag vill inte att det ska ta slut och splittras. Plugga ännu hårdare sedan för att  varje morgon gå upp och jobba för någon annan. Nej, jag vill ha något eget men så ska man ju få det att gå ihop sig också. Jag hoppas verkligen att Prillan eller (OCH) Revie springer in några miljoner så jag kan göra vad jag vill sedan.

Var till Mantorp med de två idag och det gick så jävla bra!! Ska ta tag i den andra bloggen, men inte nu. Men båda gick superbra och matte är en stolt tränare som själv satt bakom Revie som fick knäppa alla på näsan lite då han var så duktig idag.



Så himla meningslöst inlägg om ingenting.
Ja, helt jävla perfekt. 




Operationen på måndag.
Hatar tandläkarna, men sista nu och jag kommer få Hollywoodleendet.
Pretty smile.
Good.

Bilddagbok

Jag faller för strömmen.
Får se om några dagar ifall den kommer få överleva.

:)

Fredag snart. Kommer bli superroligt!
Jonny var så snäll och bjöd mig på en flaska vin idag också! Sparade man en liten peng till den avmagrade stackars plånboken. Lutar mera mot palace nu då om jag förstått vibbarna rätt.

Let´s party girls!



image144

Haha, hittade denna gamla bild på kära bror. Här ser ni hans sanna Jag.

Night

Till stan imorgon tror jag och så kanske ska fota till körkortet, tandläkaren?, fixa solkort och hoppas det är ledigt för en solning mitt i vinterkaoset.

Vi bor verkligen i något magnetiskt gryt tror jag, eller är det bara den smäländska skogen? Snöat i 2 dygn nu och lite mer och är väl mist halvmetern snart i alla fall.

Nej, natt natt. Längtar till fredag och hoppas att alla kommer upp till stan och hugos/(palace?)

ZippipoFF

Hoppas och tror.
Skrattar och ler.
Om man bara skjuter bort bekymren,
så skulle det kunna vara perfekt!


Eller är det bara fantasins spratt?

Enough

Har väldiga beslutångest för studenten nu. Finns bara en poäng med det som jag ser det än, att slippa det tråkiga med skolan - läxor, prov och sånt. Men annars tycker jag det är okej. Tycker om klassen och vi har lite skoj, finns väl någon speciell person somman stör sig på men det har väl också sin del i charmen som man säger.

Men vad ska man göra sedan då? Funderar på att läsa till socionom, men då är det ju 4 år till. Är inte så säker på att jag orkar med det. Så funderar på någon KY-utbildning istället, men finns ju sådant utbud att man bara blir helt vilsen. Skulle ju helst bara vilja ta ett jobb, men vad?

Så, sattsa eller säkra kort?

Jag har panik på detta samtidigt som jag inte orkar ta tag i det.








He's a stranger to some

And a vision to none

He can never get enough,

Get enough of the one



 


o__O

Inte gjort mycket idag. Tyckte jag förtjänade en ordentlig sovmorgon, men blir uppringd av far vid 7.30 eftersom mamma hade försovit sig och han behövde hjälp att släppa ut hästarna. Sedan bara vart på datorn och kollat på TV:n. Ätit fetmat vilket alltid sitter bra.

Ska sova snart tror jag, eller om jag ska sätta mig och kolla på en film..

Känns så rätt. Punkt.

I am finished with you

Look in my eyes

You're killing me, killing me

All I wanted was you

I tried to be someone else

But nothing seemed to change

I know now, this is who I really am inside

Falling from myself

Falling for a chance

I know now, this is who I really am inside


Party Tonight (fredag)

Lina fyllde 19 igår vilket självklart behövdes firas! Grattis <3
Blev först lite tjejkväll hos Frida innan det drogs vidare till Davissons. Var lite trkigheter som var så sjuka, men utöver det så hade jag så jävla roligt! Efter detta med Kennie så är det nu just back-on-track. Älskade det och allt folk. Hoppas alla andra hade lika skoj trotts allt det andra.

Hoppas det inte dröjjer till nästa gång!



Gillade min klänning lite, var en gammal hellång balklänning med arm som jag lite händigt (flera timmar) satt och syde om. Efter 3 års uppehåll fick jag hälsa på en symaskin igen vilket inte blev sådant kärt återseende. Men ännu en gång besegrade människan tekniken och tyglade den.
  

Aktiv

Ska försöka bli lite aktiv igen.
Lite i alla fall.

RSS 2.0