Always Headwind


Jag vill inte, men finns ingen återvändo längre.
Slår på bromsen men fortsätter motvilligt mot mörkret.
Dragandes. Skrikandes.

Sista operationen närmar sig. Fick kallelsen idag och har väntat på den i en månad nu. Tänker på det konstant så på ett sätt var det skönt nu när den väl kom. Nu är det definitivt, bara 14 dagar kvar. Jag vill inte bry mig och reagera så starkt. Det är ingen stor grej, jag vet ju det. Sista gången nu också, men samtidigt så börjar jag nästa tjuta så fort jag tänker på det. Jag är ingen lipsill, hatar att se mig såhär! Kan ge det som förklaring i alla fall till varför jag beteet mig som ett stelt nervvrak sista månaden om någon undrar. Värre kommer det bli dom följande 14 dagarna.
Vill inte.



22.19 I eftermiddags så ringde dom och ville flytta fram tiden. Till oktober! Jag blev vansinnig, hur länge ska dom hålla på och plåga mig med detta?! Jag vill inte ens vara hemma i oktober! Skulle återkomma i morgon och få prata med den ansvariga avdelningen eftersom de hade stängt ner för dagen. Vad är felet på svensk sjukvård? Har väntat i 5 månader och så vill dom flytta fram det yttligare 2 månader. Dåligt, väldigt dåligt.


Btw, ingen har sagt något om den nya utseendet. Jag tycker det kanske är lite för mycket, men är det bättre än det gamla? Headern är som sagt inte klar, men kommer väl få se ut sådär tills jag väl tar tag i den.

Kommentarer
Postat av: Elin

operation?

2008-08-11 @ 17:11:02
URL: http://elin.blogg.se/
Postat av: MADDE

Jag föddes med samma krafter som stålmannen. För att jag skulle passa in i dagens samhälle så håller vi på och opererar bort dom. Är inte direkt hjältetypen.

2008-08-11 @ 17:18:47
URL: http://lookahead.blogg.se/
Postat av: Louise

tack gumman! :)



Du ska se att det blir bra. Keep it up!

2008-08-11 @ 17:28:53
URL: http://lowice.blogg.se/
Postat av: MADDE

Jo, det blir nog bra när skiten väl är färdig. Har ju planerat att fara iväg och nu blir man ju istället låst..

2008-08-12 @ 11:57:37
URL: http://lookahead.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Hoppas allt ordnar sig <3

2008-08-12 @ 17:43:57
URL: http://lindeborgskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0