Don't know why I'm still searching

Börjar dra ihop sig till den 19:e december som blir mitt 19:e levnadsår!
Gott folk, då ska jag komma ut i världen igen och hoppas ni vill vara med!



Oh, ja - bloggen blir visst uppdaterad idag. Främst för att jag ska slippa behöva ta tag i det som egentligen skulle behöva göras. Men efter en hel dag ute så känns det väldigt skönt att komma in och sitta i värmen en stund och bara inte göra något vettigt. Sen så måste jag fortsätta jobba en stund till innan det blir kväller och imorgon bitti så ansvarar jag för utfodringen och då ringer klockan 4.30. Alltså, jag är bara så jävla trött. Varje dag består av att börja tidigare och jobba över och inget extra betalt får man för det. Typ höjdpunkten på mina dagar är bilfärden då jag roar mig med att dumma mig i trafiken.

Jag är verkligen på klagohumör, och jag känner verkligen att jag är påväg att släppa fram allt nu när jag väl har börjat. Det tänker jag inte. Nej, jag tycker om mitt jobb. Frisk luft och kroppsarbete - våra kroppar är ju faktist gjorda för att arbeta. Sedan, hur mycket sömn behöver man egentligen? Minst 3 timmar. Det har alltid varit mottot när det har varit mycket att stå i.

http://nilsjohansson.blogg.se/

http://cmj.blogg.se/

Dom två bloggarna följer jag med ett ständigt bevakande öga. Så där vill jag göra. Bara åka iväg med någon någongång och se, känna och höra allt det okända.
Varje dag med ett äventyr, varje sekund ett nytt intryck.


Jag känner starkt behov av choklad.
Varför får man aldrig det man vill ha?


Kommentarer
Postat av: Mary

Yes och hur lyder planerna för den 19 årsdagen?

2008-12-09 @ 22:03:35
URL: http://thewaythingsare.blogg.se/
Postat av: Mandie

Hey jag är på den 19de!!

2008-12-10 @ 07:17:43
URL: http://turnaround.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0