lördags slappardag

Okej, skrev detta inlägg förut, med datorn laggade ihop så tar den korta variationen nu.

Inte gjort mycket idag. Tog en lung tur med Chayenne idag barbacka och sidepullet. Vet inte när vi hade "full utrustning" sedan, men behövs inte. Hon går så fantastiskt bra med bettlöst att det inte är sant! Skillnad som natt och dag med henne mellan bett och bettlöst.

Var sedan ute med Patrick och åkte moppe i 2 timmar. Åkte runt ut till Öndal och sedan skogsvägar ut till Tryserum. Skulle kolla om Maria och hennes nya pärla var hemma, men såg helt öde ut där ute. Åkte sedan hem runt  Ålgöl och hem.

Dagens stora stjärnor:

1.  image3
Raggsockar - finns det något mera underbart? Används hela vägen in till varmaste högsommaren om skorna tillåter. Så mysigt att dra på sig på kvällningen. Superbra i kombinaton med ett par joggingbyxor ;)

2. image6
Moppe - allt utom farten, vinden och ljudet försvinner. Alla tankar och måsten försvinner. Ignorera dock mitt supergarv under den fula hjälmen och 3 storlekar förstora skinnjaka..

3. image7
Solnedgång - på våren, finns det något finare?

4. image8
Byxor - tycker dessa byxor från ellos a' 399:- tycker jag är elt underbara! Passar ju superbra med de röda skorna, köpte ett par röda för ett tag sedan så skulle bli jättefint tror jag!


Kommentarer
Postat av: Kennie

haha raggistime ;)

2007-04-07 @ 22:44:08
Postat av: Anna

Vad mysigt du bor!

2007-04-09 @ 10:20:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0